علت حرکت نکردن ماشین اتومات چه می تواند باشد؟

شما در حال مشاهده هستید علت حرکت نکردن ماشین اتومات چه می تواند باشد؟

در این بخش به طور کامل به علت حرکت نکردن ماشین اتومات پرداخته شده است. سپس راه­ های پیشگیری از خرابی و هزینه­ های تعمیر آن نیز بیان شده است.

علت حرکت نکردن ماشین اتومات چه می تواند باشد؟

حرکت نکردن ماشین های اتومات یک شوک ناگهانی است که می تواند به شدت دردسر ساز باشد. این پدیده ناخوشایند که غالبا ناگهانی روی می دهد، می‌تواند دلایل مختلفی نیز داشته باشد. اما درمیان این دلایل شایع، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. مشکلات گیربکس اتوماتیک: ممکن است گیربکس اتوماتیک خودروی شما دچار خرابی یا نقصی جدی شده باشد. این مشکلات خود نیز می توانند بنا بر دلایل متفاوتی بروز کنند که عمده ترین آن نشت روغن گیربکس یا عدم کارکرد صحیح کلاچ‌ها است.
  2. مشکلات برقی: خرابی در سیستم برقی خودرو و ایجاد نقص فنی سنسورها می‌تواند مانع حرکت خودروی اتومات شود.
  3. پدال ترمز: در برخی موارد مشاهده شده است که اگر پدال ترمز به درستی کار نکند، خودروی اتومات امکان حرکت نخواهد داشت.
  4. سیستم قفل مرکزی: برخی از خودروهای اتومات دارای قفل‌های امنیتی و مرکزی هستند که اختلال آن ها ممکن است مانع از حرکت خودرو شود.
  5. باتری ماشین: مورد مهم دیگری که هنگام عدم حرکت خودروی اتوماتیک باید به آن توجه کنید، باتری خودرو است. ضروری است که از شارژ کافی باتری اطمینان حاصل کنید، زیرا باتری ضعیف می‌تواند مانع از حرکت خودرو شود.
  6. نداشتن سوخت کافی: ساده ترین مشکل عدم حرکت هر گونه خودروی سطح سوخت ناکافی است. گاهی ساده ترین عامل به علت اتفاقات در لحظه فراموش می شود.

بسیاری از عوامل درگیر نیز می توانند در عدم حرکت خودروی اتومات تاثیر گذار باشند. اما مهم ترین عامل در میان موارد بیان شده مشکلات مرتبط با گیربکس خودروی اتومات شما است. اما در مواجهه با این مشکلات از تصمیمات آنی و لحظه ای خودداری کنید و با یک تعمیرکار در زمینه تعمیر گیربکس اتومات مشورت کنید.

مشاوره رایگان: 09122005630

به عنوان مثال اگر عامل حرکت نکردن خودروی اتومات باتری خودروی شما باشد که کم‌شارژ یا ضعیف شده باشد، با استفاده از کابل‌های جرقه زنی آن را شارژ ننمایید. بهتر است متخصصان به بررسی عامل پرداخته و درصدد رفع مشکل برآیند.

ویدیوی معرفی تهران گیربکس:

وقتی ماشین اتومات حرکت نمی کند چه باید کرد؟

با حفظ خونسردی و در آرامش کامل مراحل زیر را انجام دهید.

  1.  اطمینان حاصل کنید که خودروی شما روشن است. گاها استرس بر افراد غالب شده و منجر می شود که متوجه نشود که خودرو روشن است. این مورد در برخی از خودروهای خاص که بی صدا هستند، شایع است.
  2.  ترمز دستی را بررسی کنید که و از خاموش بودن آن مطمئن شوید.
  3. روغن گیربکس خودروی خود را بررسی کنید.
  4.  ماشین خود را با دنده دیگری حرکت دهید.
  5. سطح سوخت خودرو را بررسی کنید.

در صورتی که با انجام این موارد تغییری در عملکرد خودروی شما حاصل نشده بهتر است، با یک مکانیک متخصص مشورت کنید و مشکلات خودروی خود را شناسایی کرده و در صدد رفع آن بربیایند. غالبا در این مواقع مشکل مرتبط با گیربکس خودروی شما است.

علائم خرابی گیربکس اتوماتیک

علائم خرابی گیربکس اتوماتیک

بسته به نوع مدل خودروی شما علائم خرابی گیربکس اتوماتیک متفاوت است. اما به طور کلی می توان علائم خرابی این قطعه را موارد زیر دانست.

  1. روشن شدن چراغ چک موتور
  2. روشن شدن چراغ اخطار گیربکس به علت نشتی یا کاهش سطح روغن گیربکس
  3. خاموش شدن خودرو در حین تعویض دنده
  4. ایجاد مشکل در تعویض دنده
  5. گیر کردن دنده
  6. افزایش مصرف سوخت خودرو
  7. لغزش دنده

مزایای تعمیرگاه تخصصی تهران گیربکس

تماس با سرپرست تعمیرگاه: 09122005630

راه ­های پیشگیری از حرکت نکردن ماشین اتومات

ابتدایی ترین توصیه، توجه به کوچک ترین علائم خرابی بخش های مختلف خودرو به وجود شنیدن و احساس مواردی نظیر لرزش، تقه، روشن شدن چراغ ها و..است. بنابراین توصیه می شود، موارد زیر را لحاظ کنند.

  1.  انجام سرویس‌های منظم دوره‌ای جهت بررسی خودرو
  2.  رانندگی محتاط به دور از سرعت گیری های هیجانی که منجر به آسیب به قطعات خودرو شود.
  3. پرهیز از تغییرات سریع و ناگهانی سرعت
  4. بررسی قطعات فرعی در هر دوره زمانی مشخص
  5.  انجام تست های تشخیصی
  6. معاینه فنی دوره ای

هزینه برطرف کردن مشکل حرکت نکردن ماشین اتومات

هزینه تعمیر حرکت نکردن خودرو

هر گونه هزینه تعمیرات و تعویض بستگی به علت حرکت نکردن ماشین اتومات دارد. از جهت دیگر، مدل و سال تولید خودرو، قطعات مورد نیاز برای تعمیر و همچنین هزینه نیروی کار و مکانیکی متفاوت و بر روی هزینه ها تاثیر گذار است.

با توجه به اهمیت گیربکس خودروهای اتوماتیک و دردسرسازی بیشتر آن ها در جدول زیر برآوردی از هزینه های تغمیر این قطعه نمایش داده شده است.

 عنوان

هزینه تعمیر 
تعویض روغن گیربکس اتوماتیکپنج میلیون و پانصد هزار تومان
تعمیر ساعت گیربکس اتوماتیکسه میلیون و دویست هزار تومان
تعمیر تقه زدن گیربکس اتوماتیکچهار میلیون و دویست هزار تومان
تعویض واتر پمپ و باز و بستن تسمه تایمچهار میلیون تومان
تعمیر توربین گیربکس اتوماتیکسه میلیون تومان
تعویض عملگرهای سر میل سوپاپچهار میلیون تومان
تعویض واشر درب سوپاپدو میلیون و و صد هزار تومان
تعمیر کلاچ گیربکس اتوماتیکچهار میلیون تومان
تعمیر گاز هرز خوردن گیربکس اتوماتیکچهار میلیون و پانصد هزار تومان
سرویس یا تعویض شیر های OCVدو میلیون تومان

اما توصیه می شود، برای به دست آوردن هزینه دقیق، بهتر است، دارندگان خودروهای اتومات به یک تعمیرگاه معتبر مراجعه کنند و وضعیت خودروی خود را بررسی کنند.

استعلام هزینه تعمیر: 09122005630

سوالات متداول

چگونه مشکلات عدم حرکت کردن خودروی اتوماتیک را تشخیص دهیم؟

تشخیص میزان خرابی و خسارت خودروی اتوماتیک به علت حرکت نکردن بسته به نظر کارشناسان و متخصصان آشنا با این خودروها، به هنگام بازدید و انجام تست از خودروها دارد. اما توصیه می شود، با مشاهده اولین نمودهای خرابی به کارشناسان و متخصصان این حوزه مراجعه کنید.

تعمیر گیربکس اتوماتیک به چه صورتی انجام می گیرد؟

بسته به مقدار خرابی گیربکس اتوماتیک و با توجه به نظر کارشناسان تعویض، تعمیر و نوسازی می تواند صورت گیرد. در اغلب موارد توصیه به تعمیر گیربکس اتوماتیک می شود.

 در سرویس های دوره ای متخصصان چه مواردی را مد نظر دارند ؟

متخصصان و کارشناسان حرفه ای در سرویس های دوره ای به بازدید بخش های مختلف خودروی اتوماتیک می پردازند. رانندگان و دارندگان انواع خودروها باید در نظر داشته باشند که این سرویس های دوره ای مطابق با شرایط استاندارد باشد و در زمان های مقرر به انجام این امر اهتمام ورزند.

تماس با متخصص تعمیرات: 09122005630

میلاد سرلک

میلاد سرلک هستم. مهندسی مکانیک خوندم و بیش از 16 سال سابقه تعمیر گیربکس خودرو دارم. 10 سالی هست که به صورت تخصصی تعمیر گیربکس اتوماتیک انواع خودروهای خارجی و ایرانی رو انجام میدم. هدفم اینه که تمامی تجارب شخصی، اطلاعات فنی و نکات مهم انواع گیربکس های اتوماتیک رو اینجا با شما به اشتراک بگذارم

دیدگاهتان را بنویسید