چنانچه هر یک از نشانه های زیر در خودروی جک شما نمایان شد احتمال خرابی گیربکس می رود و مراجعه به تعمیرگاه تخصصی در زمینه تعمیر گیربکس اتوماتیک توصیه می شود.
- روشن شدن چراغ چک گیربکس اتومات
- تقه زدن گیربکس اتومات
- صدای زوزه یا ناله از گیربکس
- لرزش گیربکس اتومات
- گاز هرز خوردن خودرو
- بوی سوختگی از گیربکس
- افزایش دما و داغ کردن گیربکس
- خلاص شدن ناگهانی دنده
- ضربه هنگام توقف
- اختلال در تعویض دنده گیربکس اتومات
- نشتی روغن و کاهش سطح آن
- کاهش قدرت و شتاب خودرو
تعمیر گیربکس های اتوماتیک به مدت بیش از 20 سال در تهران گیربکس انجام می شود.
اگر هر کدام از علائم بالا در خودروی شما ظاهر شد و راه حلی برای این مسئله نداشتید، با تیم تخصصی تهران گیربکس جهت مشاوره حرفه ای، عیب یابی رایگان، اقدامات لازم و تعیین هزینه تعمیر گیربکس تماس بگیرید.
آدرس ما: تهران، انتهای یادگار امام جنوب، سی متری جی (علی بختیاری)، نرسیده به چراغ قرمز هرمزان (به سمت آیت الله سعیدی) پلاک ۱۹۳، تعمیرگاه تخصصی تهران گیربکس
خدمات و مزایای تهران گیربکس برای تعمیر گیربکس جک
- تعمیرات گیربکس به صورت حرفه ای و با گارانتی
- عیب یابی رایگان گیربکس اتوماتیک جک
- معاینه و تست گیربکس و انجام سرویس های دوره ای جک
- تعویض روغن و فیلتر گیربکس جک
- فراهم کردن قطعات یدکی با کیفیت و اورجینال گیربکس
- کاربرد تجهیزات پیشرفته برای تعویض و تعمیر گیربکس جک
در ادامه به صورت کامل به معرفی گیربکس جک، علائم و دلایل خرابی، راه های پیشگیری از خرابی و هزینه های تعمیر گیربکس جک پرداخته ایم.
هزینه تعمیر گیربکس جک
گیربکس اتوماتیک جک از جمله گیربکس های اتوماتیک پیشرفته و بروز به شمار می رود که از قطعات و بخشهای مجزایی تشکیل شده که به خوبی در کنار هم کار می کنند تا در نهایت مجموعه گیربکس کارایی مناسبی را برای راننده داشته باشد.
هر یک از قطعات گیربکس اتوماتیک جک نیز که دچار خرابی شده باشد می تواند کارکرد گیربکس را با مشکل مواجه کند.
به همین دلیل هزینه تعمیر گیربکس جک S5 یا سایر مدلهای جک وابستگی مستقیم به قطعه معیوب دارد. لذا برای تعیین دقیق هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک جک می بایست ابتدا خودرو شما مورد کارشناسی دقیق قرار بگیرد.
البته اگر قبلا خودرو خود را به تعمیرکار نشان داده اید و برای مثال می دانید که چه نوع عملیات تعمیر در تعمیر گیربکس جک j4 نیاز هست می توانید با شماره گیری یکی از شماره های مندرج در سایت تهران گیربکس از هزینه تقریبی تعمیر گیربکس اتوماتیک جک خود مطلع گردید.
جدول هزینه تعمیر گیربکس جک:
عنوان | هزینه تعمیر گیربکس جک |
تعمیر موتور به صورت کامل | 25 میلیون تومان |
هزینه تعمیر توربین گیربکس جک | 2 میلیون تومان |
تعویض عملگرهای سر میل سوپاپ | 3.8 میلیون تومان |
هزینه تعمیر ساعت گیربکس اتوماتیک | 2.4 میلیون تومان |
هزینه تعویض روغن گیربکس اتومات | 2 میلیون تومان |
سرویس یا تعویض شیر های OCV | 900 هزار تومان |
هزینه تعمیر زوزه کشیدن گیربکس جک | 4 میلیون تومان |
هزینه تعمیر خلاص شدن دنده گیربکس اتومات | 3.5 میلیون تومان |
هزینه تعمیر در رفتن دنده گیربکس جک | 3 میلیون تومان |
هزینه تعمیر گیر کردن دنده در حالت P | 4 میلیون تومان |
هزینه تعمیر گاز هرز خوردن خودرو | 3 میلیون تومان |
باز و بستن سینی و کارتل و تعویض اویل پمپ | 4.5 میلیون تومان |
تعویض واتر پمپ و باز و بستن تسمه تایم | 4.2 میلیون تومان |
تعویض واشر درب سوپاپ | 1 میلیون تومان |
هزینه تعمیر تقه زدن گیربکس اتومات | 3 میلیون تومان |
پیاده و سوار کردن موتور و متعلقات جهت تعویض واشر سرسیلندر | 7 میلیون تومان |
استعلام هزینه تعمیر: 09122005630
خودروهای جک موجود در ایران
جک یک شرکت چینی است که از سال 1964 فعالیت خود را آغاز کرده و سالهای سال به تولید خودروهای سنگین مشغول بود و از سال 2007 توانست مجوز تولید خودروهای سواری را از دولت دریافن کند. برخی از خودروهای جک موجود در بازار ایران این موارد هستند: جک S5 فیس لیفت، کی ام سی J7، جک J3، جک J5، جک توجوی سدان، جک S5 اتوماتیک و کی ام سی K7 و…
نقاط قوت جک: شتاب گیری خوب و سواری نرم و راحت از مزایای این خودرو می باشد. خودروی جک دارای ظاهر مناسب و کابین با کیفیت است و نسبت به سایر خودروها قیمت کمتری دارد.
نقاط ضعف جک: مصرف سوخت این خودرو نسبتا زیاد و قیمت قطعات آن در هنگام تعویض گران است.
امنیت خودروی جک: سیستم ترمز قوی، کیسه هوای ایمنی و سیستم های کنترل در این خودرو نشان از امنیت بالای آن در مواقع خطر می باشد.
کمپانی جک از گیربکس های اتوماتیک، نیمه اتوماتیک و دستی در خودروهای خود استفاده می کند. گیربکس دستی از دنده های مختلفی تشکیل شده است و راننده می تواند حالت دنده ها را عوض کند. این گیربکس مصرف سوخت کمی دارد اما در ترافیک های سنگین راننده را دچار چالش خواهد کرد.
در گیربکس اتوماتیک دنده ها به صورت خودکار عوض می شوند و نیاز نیست راننده از کلاچ و اهرم دنده استفاده کند. رانندگی با گیربکس اتوماتیک در ترافیک های بالا مناسب تر است ولی در مقایسه با نوع دستی مصرف سوخت بالاتری دارد.
گیربکس های نیمه اتوماتیک در خودروهای جک ترکیبی از گیربکس های اتوماتیک و دستی هستند.
نشانه های هشدار دهنده گیربکس اتوماتیک جک
نشانه های هشدار دهنده از ان جهت اهمیت دارند که با پیگیری به موقع و عیب یابی گیربکس می توانید به نوعی نسبت به تعمیرات پر هزینه عملیات پیشگیرانه را به انجام برسانید و اجازه ندهید که گیربکس اتوماتیک جک شما آسیب جدی ببیند. به عنوان مثال اگر گیربکس اتوماتیک جک شما دچار نشانه تقه زدن شده باشد ممکن است یکی از چرخ دنده ها ایراد پیدا کرده باشد. عدم رسیدگی به این ایراد می تواند سایر قطعات درگیر با این چرخ دنده را نیز خراب کند. اما در صورتی که به موقع به تعمیرگاه مراجعه کنید و عیب ایجاد شده درست و به موقع تشخیص داده شود خرابی های آتی پیش نخواهند آمد.
- زوزه کشیدن گیربکس اتوماتیک جک: زوزه کشیدن دلایل مختلف و متوعی می تواند داشته باشد. از جمله ایراداتی که به زوزه کشیدن منتهی می شود سایش چرخ دنده ها یا خرابی بلبرینگهاست. این ایرادات اگر به موقع رفع نشوند می تواند خرابی های بزرگتری را به همراه داشته باشند.
- گیر کردن دنده در گیربکس اتوماتیک جک: در شرایطی که دنده در وضعیتی که قرار دارد گیر کند و شما با فشار زیاد دنده را عوض کنید این وضعیت نشانه ای از خرابی در داخل گیربکس اتوماتیک جک بوده و می بایست قطعه آسیب دیده شناسایی و تعمیر گردد.
- تقه زدن گیربکس اتوماتیک جک: تقه زدن ایرادی آزار دهنده به شمار می روند. تقه زدن به صدای می گویند که پشت سر هم از گیربکس اتوماتیک جک به گوش می رسد.
- گاز هرز خوردن گیربکس اتوماتیک جک: ایرادات موتوری و برقی نیز ممکن است به پاز هرز خوردن گیربکس اتوماتیک جک منجر شوند اما بسیاری از مواقع مخصوصا زمانی که در حالت دنده خلاص دوره موتور به راحتی بالا می رود می توان گاز هرز خوردن را به خرابی کلاچ مربوط دانست.
- بوی سوختگی گیربکس اتوماتیک جک: در شرایطی که یکی از قطعات برقی گیربکس اتوماتیک جک مانند شیربرقی ها آمپر بکشند ممکن است بوی سوختگی در داخل کابین حس شود. استشمام بوی سوختگی از گیربکس اتوماتیک جک اگر به این دلیل باشد می تواند بسیار خطرناک بوده و لذا در صورت بروز این ایراد بلافاصله به تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتوماتیک جک مراجعه کنید همچنین اگر این بو شدت زیادی داشت باشد خودرو را خاموش کنید و بست باتری را بردارید.
- در رفتن دنده گیربکس اتوماتیک جک: اگر وقتی دنده را در وضعیتی قرار می دهید خود به خود از موقعیت خود خارج می شود این ایراد می تواند ناشی از ایراد در سیستم روغن گیربکس اتوماتیک جک باشد و باید رفع گردد.
- روشن شدن چراغ چک گیربکس اتوماتیک جک: در نهایت هر گونه روشن شدن چراغ چک گیربکس چه به صورت موقت و چه به صورت دائم نشانه وجود ایرادی در یکی از قطعات گیربکس اتوماتیک جک در نظر گرفته می شود.
تماس با سرپرست تعمیرگاه: 09122005630
تعمیر گیربکس جک، بهترین کیفیت تعمیر گیربکس جک
تعمیر گیربکس جک در مجموعه تهران گیربکس با استفاده از قطعات با کیفیت و استاندارد به انجام می رسد.
تعمیر و تعویض قطعات جهت تعمیر گیربکس جک نیز توسط نیروهای حرفه ای و با تجربه مجموعه تهران گیربکس انجام می شود.
همه اینها مجموعه تعمیرگاهی تهران گیربکس را به یکی از معتبرترین و محبوبترین تعمیرگاه تخصصی تعمیر گیربکس اتوماتیک بدل کرده است.
تعمیرات اضطراری گیربکس اتوماتیک جک
در شرایط اضطراری می توانید با استفاده از راهکارهای تعمیر اضطراری که در قالب عملیاتی ساده اما اثر بخش به انجام می رسد به صورت موقت گیربکس اتوماتیک جک خود را رفع نموده و سپس در اولین فرصت خودرو را به تعمیرگاه برسانید. این راهکارها به شرح زیر هستند:
- وضعیت دنده گیربکس را در حالت خلاص قرار دهید و به یاد داشته باشید که در طول فرایند نباید پدال گاز فشار داده شود.
- خودرو را خاموش کنید و به مدت 5 دقیقه بست باتری را بردارید تا برق خودرو به کلی قطع شود.
- بست باتری را متصل کرده خودرو را روشن کنید. سی ثانیه بعد مجددا خودرو را خاموش نمایید و این کار را سه بار تکرار کنید.
- در نهایت خودرو را روشن کنید دنده را در موقعیت مورد نظر قرار دهید و اگر لرزش و صدای ناهنجاری از گیربکس اتوماتیک جک حس نکردید به آرامی حرکت کنید.
همچنین این احتمال هست که دمای بالای گیربکس موجب قفل شدن آن شده باشد. انبساط و انقباض بیش از حد می تواند این مسئله را تقویت کند. برای رفع قفل شدگی در این شرایط می بایست خودرو را به مدت دو ساعت خاموش کنید تا گیربکس اتوماتیک جک به دمای محیط برسد. مقالات مفیدی در مورد تعمیر خودروهای جک وجود دارد که عبارتند از:
سرویس های نگهداری گیربکس اتوماتیک جک
برای انکه گیربکس اتوماتیک سالمی داشته باشید که سالیان سال با بهترین کیفیت برای شما کار کند می بایست سرویس ها و اقدامتی را مد نظر قرار داده و با انجام به موقع آنها از گیربکس اتوماتیک جک خود نگهداری نمایید. انجام سرویس های نگهداری گیربکس اتوماتیک جک سبب می شود تعمیرات احتمالی به حداقل برسد و طول عمر گیربکس اتوماتیک جک افزایش یابد:
- بازدید دوره ای گیربکس اتوماتیک جک: برخی معایب در گیربکس اتوماتیک جک هست که در صورت بازدید ظاهری و چک کردن اپراتور می توان به آنها پی برد و پیش از آنکه مشکلات عدیده ای را برای گیربکس اتوماتیک جک به وجود بیاورند انها را رفع کرد. در بازدید دوره ای مواردی مانند نشتی روغن گیربکس، سطح روغن گیربکس، کیفیت روغن گیربکس، دمای گیربکس اتوماتیک جک و شل بودن اتصالات و لرزش گیربکس چک می شود. هنگام بازدید باید در نظر داشته باشید که برخی موارد مانند نشتی و دمای گیربکس حتما باید در زمان روشن بودن خودرو چک شوند و بلکه بهتر است زمانی چک انجام شود که موتور کاملا گرم بوده و ایرادات آن واضح تر به چشم می آیند.
- فشار بر گیربکس اتوماتیک جک با بکسل کردن خودروها: اگر خودروهای دیگر را توسط خودرو خود بکسل کنید فشاری بیش از آنچه برای شرایط استاندارد گیربکس اتوماتیک جک طراحی شده است بر گیربکس وارد خواهد آمد. حال اگر خودرویی سنگین را بکسل کنید یا در حین بکسل کردن با شتاب و سرعت بالا حرکت نمایید قطعا این فشار افزایش یافته و می تواند به گیربکس اتوماتیک جک شما آسیب بزند.
- فشار بر گیربکس اتوماتیک جک با نصب متعلقات برقی: به طور کلی هر گونه تغییرات سلیقه ای که خودرو را از حالت استاندارد خارج کند می تواند فشار مضاعفی به قسمتهای مختلف خودرو وارد آورد. استفاده از مصرف کننده های برقی متعدد مانند لامپهای نئون پر مصرف و… می توانند سیستم برقی خودرو را با مشکل مواجه کنند. از سوی دیگر گیربکس اتوماتیک جک نیز از قطعات برقی مختلفی مانند شیربرقی ها استفاده می کند که اختلال در سیستم برق خودرو به اختلال در عملکرد گیربکس اتوماتیک جک منجر خواهد شد.
- تعویض روغن گیربکس اتوماتیک جک: از جمله اقدامات اساسی برای نگهداری هر چه بهتر گیربکس اتوماتیک جک تعویض روغن آن به شمار می رود. باید دانست که روغن گیربکس اتوماتیک جک نیز مانند همه روغن های صنعتی تاریخ مصرف دارد و پس از مدتی کیفیت خود را از دست داده و دیگر نمی تواند وظیفه خود را به درستی در گیربکس اتوماتیک جک به انجام برساند. توصیه می شود حتما در موعد مقرر نسبت به تعویض روغن گیربکس اتوماتیک جک اقدام کنید.
- تعویض فیلتر روغن گیربکس اتوماتیک جک: فیلتر روغن برای حفظ سلامت و تمیزی روغن گیربکس بسیار ضروری است. به مرور زمان روزنه های فیلتر روغن با انواع مختلف کثیفی های موجود در گیربکس اتوماتیک جک مسدود شده و لذا کارایی خود را از دست می دهد. برای حفظ کارایی گیربکس اتوماتیک جک لازم است فیلتر روغن نیز مانند روغن گیربکس اتوماتیک جک در موعد مقرر تعویض شود.
- بروزرسانی برنامه کامپیوتری گیربکس اتوماتیک جک: در مواقع خاصی ممکن است از سوی کمپانی سازنده نسخه جدیدی از برنامه کامپیوتری گیربکس اتوماتیک جک تحت عنوان بروزرسانی نسخه قبلی برنامه کامپیوتری گیربکس ارائه می شود که در این مواقع برای بهرمندی از اخرین اصلاحات بهتر است برنامه کامپیوتری گیربکس اتوماتیک جک خود را بروزرسانی نمایید.
- رانندگی اصولی برای حفظ کارایی گیربکس اتوماتیک جک: نوع رانندگی شما تاثیر مستقیمی بر طول عمر و نحوه عملکرد و میزان خرابی های گیربکس اتوماتیک جک خواهد داشت. برای آنکه گیربکس خودرو شما طول عمر بیشتری داشته باشد باید بدانید که تغییرات متعدد سرعت و شتاب یعنی فشردن پشت سر هم پدال گاز و ترمز و حرکات مارپیچ و پر سرعت می تواند طول عمر گیربکس اتوماتیک جک شما را کاهش دهد. همچنین شرایطی مانند حمل بار سنگین در جاده های ناهموار یا عبور با سرعت بالا از سربالایی هایی با شیب تند نیز می تواند به اعمال فشار بر گیربکس اتوماتیک جک بیانجامد. لذا توصیه می شود حدالمقدور نسبت به رانندگی آرام و با سرعت ثابت اقدام نمایید.
- پیگیری علامت های هشدار دهنده گیربکس اتوماتیک جک: علامتهای هشدار دهنده نشانه هایی هستند که از خرابی و ایرادی در گیربکس اتوماتیک جک خبر می دهند. اگر این نشانه های هشدار دهنده پیگیری نشوند می توانند خرابی های بیشتری را به دنبال داشته باشند. لذا اکیدا پیشنهاد می شوند کلیه نشانه های هشدار دهنده را جدی بگیرید و تا رفع عیب کامل پیگیری نمایید.
زمان تعویض روغن گیربکس اتوماتیک جک
در مدل های مختلف گیربکس اتوماتیک جک مسافت های متفاوتی برای تعویض روغن گیربکس در نظر گرفته می شود. اگر به دفترچه راهنمای گیربکس اتوماتیک جک خود مراجعه کنید می توانید از زمان دقیق تعویض روغن گیربکس مطلع شوید اما به صورت کلی می توان گفت این فاصله بین 40 تا 60 هزار کیلومتر در نظر گرفته می شود. از سوی دیگر این مسافت معادل با مدت زمان 3 تا 5 سال نیز در نظر گرفته می شود. به عنوان مثال اگر بازه زمانی تعویض روغن گیربکس اتوماتیک جک شما 40 هزار کیلومتر باشد در عرض 3 سال می بایست حتی اگر این مسافت طی نشده باشد باز باید روغن گیربکس را تعویض کرد. این زمان در 50 هزار کیلومتر 4 سال و د 60 هزار کیلومتر 5 سال در نظر گرفته می شود.
برخی خرابی ها در گیربکس اتوماتیک جک وجود دارند که باعث می شوند کیفیت روغن گیربکس از دست برود. اگر گیربکس برای مدتی طولانی با دمای بیش از حد کار کند روغن کیفیت خود را از دست می دهد و باید زودتر از موعد روغن گیربکس را تعویض نمود. به طور کلی پیشنهاد می شود در هر مرتبه که به هر دلیلی به تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتوماتیک جک مراجعه کردید از تعمیرکار بخواهید کیفیت روغن گیربکس را نیز چک کند. روغن با کیفیت و سالم به رنگ قرمز روشن است و چسبندگی خاصی نیز در روغن گیربکس اتوماتیک جک وجود دارد. این در صورتی است که روغن فاسد به رنگ سیاه است و چسبندگی چندانی نیز ندارد.
زمان تعویض فیلتر روغن گیربکس اتوماتیک جک
فیلتر روغن گیربکس اتوماتیک جک قابل شستشو نیست. اگر تعمیرکار به شما پیشنهاد کرد که فیلتر روغن گیربکس را با هوا یا آب تمیز کرده و مجددا استفاده نمایید به یاد داشته باشید این کار سبب می شود احتمال گرفتگی فیلتر بالاتر رود و حتی روزنه های فیلتر روغن گیربکس گشاد شده و ذرات براده را از خود عبور دهد. برای جلوگیری از هر گونه خطر احتمالی از این سرویس کردن فیلتر روغن گیربکس اتوماتیک جک اجتناب کرده و تنها این فیلتر را تعویض نمایید. اما زمان تعویض فیلتر روغن به پیشنهاد تعمیرکاران با تجربه تهران گیربکس چنین است که در زمان تعویض روغن گیربکس بلافاصله و بدون تردید فیلتر روغن گیربکس را نیز عوض نمایید.
سوالات متداول گیربکس اتوماتیک جک
چرای باید روغن گیربکس اتوماتیک جک تعویض شود؟
روغن گیربکس اتوماتیک جک نیز مانند همه روغنهای صنعتی ممکن است فاسد شود و اگر در حالت فاسد به کار گرفته شود می تواند مشکلاتی را هم در عملکرد و هم از نظر ایجاد خرابی به بار بیاورد.
آیا روغن گیربکس خودروهای هیبریدی از نظر نیاز به تعویض روغن مشابه گیربکس اتوماتیک جک هستند؟
همه روغنها امکان فاسد شدن دارند. به کار گرفتن روغن فاسد بسیار خطر ناک است و می تواند موجب سایش قطعات متحرک و چرخ دنده های گیربکسها شود. لذا در گیربکسهای هیبریدی نیز نیاز به تعویض روغن مانند گیربکس اتوماتیک جک وجود خواهد داشت.
لرزش در گیربکس اتوماتیک جک چه معنایی دارد؟
به دلایل مختلفی ممکن است لرزش در گیربکس اتوماتیک جک ایجاد شود. این لرزش ممکن است ناشی از درگیری تحت فشار چرخ دنده ها و یا شل بودن اتصالات گیربکس اتوماتیک جک باشد. در هر صورت لرزش به مرور زمان می توان بیشتر و بیشتر شده و قطعات دیگر را در معرض خرابی قرار دهد.
تقه زدن گیربکس اتوماتیک جک چه دلیلی می تواند داشته باشد؟
تقه زدن ممکن است از شکستگی یکی از چرخ دنده ها ناشی شده باشد حتی ممکن است تکه شکسته ای در داخل گیربکس اتوماتیک جک وجود داشته باشد و یا اینکه ایرادی در سیستم روغن منجر به تقه زدن گیربکس اتوماتیک جک شود.
عمده ترین دلیل گاز هرز خوردن گیربکس اتوماتیک جک چیست؟
هر چند دلایلی مانند ایراد موتوری یا برقی نیز ممکن است به گاز هرز خوردن منتهی شوند اما در گیربکس اتوماتیک جک معمولا گاز هرز خوردن به دلیل ایراد کلاچ می باشد.
حالت اضطراری دنده سه در گیربکس اتوماتیک جک به چه شرایط خاصی می گویند؟
شرایطی را که دنده گیربکس اتوماتیک جک در وضعیت دنده سه باقی مانده و قفل می شود حالت اضطراری دنده سه می گویند.
در این شرایط ممکن است نتوانید خودرو را حرکت دهید. بهتر است موارد ذکر شده در بخش تعمیرات اضطراری گیربکس اتوماتیک جک را به انجام برسانید تا خودرو به حرکت بیافتد.
سپس می توانید به تعمیرگاه مجاز گیربکس اتوماتیک جک مراجعه کرده و گیربکس را مورد عیب یابی قرار دهید.
خلاصی دنده در گیربکس اتوماتیک جک به چه وضعیتی می گویند؟
وضعیتی که خود به خود و در حین حرکت گیربکس اتوماتیک جک خلاص می شود.
این وضعیت گاهی با خارج شدن دنده از وضعیت خود اتفاق می افتد و گاهی نیز با اینکه ظاهرا دنده در وضعیت دیگری قرار دارد اما در عمل خودرو مانند وعیت خلاص عمل می کند.
سرویسهای دوره ای مهم برای نگهداری از گیربکس اتوماتیک جک چه مواردی را شامل می شود؟
مهمترین مواردی که در قابل سرویسهای دوره ای گیربکس اتوماتیک جک می بایست بدان توجه نمود تعویض روغن و فیلتر روغن گیربکس اتوماتیک جک و بازدید دوره ای آن است. حداقل دوره های بازدید ظاهری می بایست در دوره های تعویض روغن موتور به انجام برسد.
به چه دلیلی گیربکس اتوماتیک جک در حالت دنده پارک قفل شده و تغییر وضعیت نمی دهد؟
یکی از دلایل قفل شدن گیربکس اتوماتیک جک در دنده پارک به خرابی استاپ زیر موتور مربوط است. البته این مشکل می تواند دلایل دیگری مانند اشکال در سیستم برقی و کاهش ولتاژ و یا حتی ایراد در سیستم ترمز نیز داشته باشد.
تماس با متخصص تعمیرات: 09122005630
مقالات مرتبط:
من الان ۶ سال است که جک اس ۵ دارم و ۷۵هزار کیلومتر رفته و هیچ مشکلی هم ندارد آیا باید روغن و خنک کننده را عوض کنم با وصف۸اینکه مثل ساعت کار میکند
سلام. دوست عزیز. تعویض روغن ها به دلیل اتمام عمر روغن یا کاهش کیفیتش انجام میشه. و هدف از تعویض به موقع جلوگیری از بروز خرابی هست. اگر به خاطر عدم تعویض به موقع روغن گیربکس آسیبی ببینه که هزینه های چند ده برابری نسبت به هزینه تعویض روغن براتون همراه داره. بنابراین حتما مطابق با عمر هر کدام از روغن هایی که در خودرو استفاده میشه اقدام به تعویض کنید.