تعمیر گیربکس سوناتا

شما در حال مشاهده هستید تعمیر گیربکس سوناتا

تعمیر گیربکس سوناتا با بهترین خدمات

مجموعه تهران گیربکس یکی از معتبرترین تعمیرگاه های تخصصی در زمینه تعمیر گیربکس سوناتا به شمار می رود. تعمیر گیربکس سوناتا در این مجموعه با بهرمندی از قطعات اصلی و با کیفیت و همچنین نیروهای زبده و کاربلد به انجام می رسد. عیب یابی دقیق و تعهد کاری از جمله ویژگی های مجموعه تعمیرگاهی تهران گیربکس در زمینه تعمیر گیربکس هیوندای به شما می رود.

تعمیرگاه ما به عنوان یک تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک در تهران آماده خدمات رسانی به مشتریان می باشد.

آدرس ما: تهران، انتهای یادگار امام جنوب، سی متری جی (علی بختیاری)، نرسیده به چراغ قرمز هرمزان (به سمت آیت الله سعیدی) پلاک ۱۹۳، تعمیرگاه تخصصی تهران گیربکس

مشاوره رایگان: 09122005630

خدمات و مزایای تهران گیربکس برای تعمیر گیربکس سوناتا

  • تعمیرات تخصصی گیربکس سوناتا با ارائه گارانتی کتبی
  • استفاده از ابزارهای تخصصی در تعمیر و تعویض گیربکس
  • بررسی فنی و تخصصی گیربکس سوناتا
  • عیب یابی رایگان گیربکس سوناتا
  • سرویس دوره ای شامل تعویض روغن و فیلتر گیربکس سوناتا
  • کاربرد قطعات یدک با کیفیت و اصل برای گیربکس سوناتا
ویدیوی معرفی تهران گیربکس:

در ادامه به طور کامل به بررسی خودروی سوناتا و گیربکس آن، علائم هشدار دهنده خرابی گیربکس، تعمیر و تعویض قطعات، هزینه ی تعمیر و نکات نگهداری از گیربکس سوناتا می پردازیم.

سوناتا خودرو قدیمی با فناوری بروز

معرفی گیربکس سوناتا

سوناتا یکی از محصولات شرکت هیوندای موتور است که از سال 1985 تا کنون تولید می شود و محور و موتور خودرو ار سال 1988 تا کنون در جلو سوار می شود. گیربکس آن از نوع 5 دنده اتوماتیک است و توانسته 4 ستاره ایمنی از موسسه یوروکاپ دریافت کند. موتور 2.4 لیتری این خودرو 4 سیلندر دارد و می تواند توانی نزدیک به 162 اسب بخار تولید کند.

نکات مهم در نگهداری گیربکس اتوماتیک سوناتا

گیربکس اتوماتیک سوناتا نیز مانند هر تجهیز پیشرفته ای نیاز به نگهداری دارد. این نگهداری شامل دو بخش می شود. نخست اقداماتی مانند تعویض روغن گیربکس هستند که اگر به انجام نرسد گیربکس اتوماتیک سوناتا دچار ایراد می شود. اما در سوی دیگر اقداماتی قرار دارند که هر چند در ظاهری ضروری به نظر نمی رسند اما در صورتی که به کار گرفته شوند می تواند باعث افزایش طول عمر گیربکس اتوماتیک سوناتا شوند. اهم اقدامات مربوط به نگهداری گیربکس اتوماتیک سوناتا در این بخش تشریح می شود.

  • تغییرات سلیقه ای در سیستم برق خودرو: برخی تغییرات مانند اضافه کردن لامپهای نئون پر مصرف سبب می شود سیستم برق خودرو به مشکل بر بخورد. همچنین از انجا که گیربکس اتوماتیک سوناتا نیز قطعات برقی دارد با ایراد در سیستم برقی و نرسیدن برق کافی به این قطعات عملکرد گیربکس اتوماتیک سوناتا نیز مختل خواهد شد. لذا پیشنهاد می شود از تغییرات سلیقه ای غیر متعارف در خودرو اجتناب کنید.
  • تعویض رینگ و لاستیک غیر متعارف: آخرین حلقه در زنجیره انتقال قدرت از موتور به گیربکس و چرخ ها را رینگ و لاستیک شکل می دهد. لذا اگر رینگ و لاستیک خودرو خود را به شکل غیر متعارف و با قطر خیلی زیاد یا کم تعویض نمایید نسبت انتقال دور موتور نیز تغییر خواهد کرد و لذا فشاری بیش از فشار طراحی شده بر گیربکس اتوماتیک سوناتا وارد خواهد آمد. باید در نظر داشته باشید به طور کلی هر نوع تغییر غیر متعارف و سلیقه ای در اضافه کردن ملزومات به خودرو ممکن است در دراز مدت به موتور گیربکس و دیگر قطعات فشار وارد کند.
  • بروزرسانی برنامه کامپیوتری گیربکس اتوماتیک سوناتا: در صورتی که متوجه شدید که کمپانی سازنده نسخه بروزرسانی شده جدیدی را ارائه کرده است بهتر است برای استفاده از مزایای این نسخه جدید برنامه کامپیوتری گیربکس اتوماتیک سوناتا خود را بروزرسانی کنید.
  • تعویض روغن گیربکس اتوماتیک سوناتا: فرایند تعویض روغن در گیربکس اتوماتیک سوناتا در بازه های زمانی مشخص شده می بایست به انجام برسد. اگر تعویض روغن گیربکس خود را به تاخیر بیاندازید ممکن است روغن قبلی فاسد شده و کارایی خود را از دست بدهد. کارکردن گیربکس اتوماتیک سوناتا با روغن فاسد صدمات جدی به بخشهای مختلف گیربکس وارد خواهد آورد.
  • جدی گرفتن علائم هشدار دهنده گیربکس اتوماتیک سوناتا: در بخش بعد علامتهایی را بررسی می کنیم که در صورت مشاهده این علامتها می بایست هر چه سریعتر خودرو را برای عیب یابی دقیق به تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتوماتیک سوناتا منتقل کنید و قبل از گسترش ایراد به قطعات مختلف گیربکس رفع عیب را به انجام برسانید. پیگیری علائم هشدار دهنده می تواند طول عمر گیربکس اتوماتیک سوناتا را بسیار افزایش دهد.
  • تعویض فیلتر روغن گیربکس اتوماتیک سوناتا: فیلتر روغن در مسیر عبور روغن قرار می گیرد و با توجه به روزنه های کوچکی که دارد اجازه عبور ذرات ریز مجمود در روغن را نمی دهد. به این ترتیب اگر براده یا ذرات ریزی در داخل روغن موجود باشد توسط فیلتر روغن گیربکس اتوماتیک سوناتا گرفته می شود و از گردش ان در داخل گیربکس جلوگیری به عمل می اید. حال این ذرات به مرور زمان روزنه های فیلتر روغن گیربکس اتوماتیک سوناتا را بند می اورند و لذا تعویض فیلتر روغن گیربکس نیز مانند تعویض روغن گیربکس اتوماتیک سوناتا ضروری است.
  • بازدید دوره ای گیربکس اتوماتیک سوناتا: یکی از مهمترین فاکتورهایی که می تواند به طول عمر بیشتر گیربکس اتوماتیک سوناتا کمک کند بازدید دوره ای است. رمز این مسئله به وجود ایرادات بسیار جزئی مربوط می شود که تنها در هنگام بازدید دوره ای می تواند متوجه این ایرادات شوید. در بازدید دوره ای مواردی مانند نشتی روغن گیربکس، لرزش و صدای گیربکس اتوماتیک سوناتا و سطح روغن و شل بودن اتصالات و دمای گیربکس چک کی شود.

علائم هشدار دهنده گیربکس اتوماتیک سوناتا

نشانه های خرابی گیربکس سوناتا

دامنه ایراداتی که ممکن است برای گیربکس اتوماتیک سوناتا پیش بیاید بسیار گسترده است و از ایرادات بسیار جزئی تا ایرادات پر هزینه در کمین گیربکس خودرو شما هستند. اگر به موقع ایرادات جزئی را شناسایی نکنید قطعات مختلف گیربکس اتوماتیک سوناتا آسیب دیده و گاهی چنان هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک سوناتا بالا می رود که در عمل ناچار به تعویض گیربکس خودرو خود خواهید شد. اما چگونه می توان زمان رسیدگی به این ایرادها را متوجه شد؟ هر ایرادی می تواند بازخوردی در کارکرد گیربکس اتوماتیک سوناتا داشته باشد. اگر از علامتهای هشدار دهنده گیربکس اتوماتیک سوناتا آگاه باشید می توانید به موقع نسبت به عیب یابی آن اقدام کنید.

  • بوی سوختگی در گیربکس اتوماتیک سوناتا: استشمام بوی سوختگی در اتاق خودرو نشان دهنده اتفاقی خطرناک در گیربکس اتوماتیک سوناتا خواهد بود. بوی سوختگی گیربکس اتوماتیک سوناتا می تواند ناشی از آمپر کشیدن قطعات برقی گیربکس باشد.
  • تقه زدن گیربکس اتوماتیک سوناتا: یکی از علامتهای هشدار دهنده در گیربکس اتوماتیک سوناتا تقه زدن است. تقه زدن به صدایی می گویند که به صورت کوتاه اما پشت سر هم شنیده می شود. ممکن است تقه زدن در گیربکس اتوماتیک سوناتا شما در زمانهای خاصی مثلا در سرعتهای پایین شنیده شود ولی در زمانهای دیگر رفع گردد. این مسئله نباید شما را فریب بدهد چرا که تقه زدن گیربکس اتوماتیک سوناتا حتی اگر موقت باشد می تواند نشانه ای خطرناک از خرابی گیربکس بوده و در آینده نزدیک لطمات جدی به قسمتهای مختلف گیربکس اتوماتیک سوناتا وارد آورد.
  • زوزه کشیدن گیربکس اتوماتیک سوناتا: اگر یکی از بلرینگهای گیربکس اتوماتیک سوناتا دچار ایراد شود ممکن است به صورت صدای زوزه کشیدن در اتاق خودرو به گوش برسد. این زوزه کشیدن همچنین ممکن است به دلیل استهلاک و سایش چرخ دنده ها یا اویل پمپ گیربکس اتوماتیک سوناتا باشد و در هر صورت می بایست نسبت به رفع ان اقدام کرد.
  • لرزش گیربکس اتوماتیک سوناتا: لرزش در گیربکس خودرو می تواند علت ساده ای داشته باشد. ممکن است تنها اتصالات گیربکس اتوماتیک سوناتا شما شل شده باشند و با آچارکشی به سادگی رفع گردد. اما اگر همین آچارکشی ساده به انجام نرسد یا درست و اصولی انجام نشود لرزش به مرور زمان قطعات زیادی در گیربکس اتوماتیک سوناتا را دچار ایراد کرده و حتی ممکن است به انبالانسی چرخ دنده ها نیز منجر شود.
  • روشن شدن چراغ چک گیربکس اتوماتیک سوناتا: در اغلب مواقع چراغ چک گیربکس اتوماتیک سوناتا به صورت موقت روشن می شود. به عنوان مثال ممکن است در زمانی که فشار زیادی بر خودرو وارد کرده باشید مثلا هنگام عبور از یک جاده پر پیچ و خم و با شیب تند چراغ چک گیربکس برای مدتی روشن شود و سپس خود به خود خاموش شود. اما نباید روشن شدن موقت چراغ چک را فراموش کرد چرا که به هر حال نشانه ای از یک ایراد در قطعه ای گیربکس اتوماتیک سوناتا خواهد بود.
  • گاز هرز خوردن گیربکس اتوماتیک سوناتا: یکی از دلایلی که ممکن است به گاز هرز خوردن در خودرو سوناتا منتهی شود از کار افتادن کلاچ است. با از کار افتادن کلاچ زنجیره انتقال قدرت از موتور به چرخ ها قطع می شود و قاعدتا در این صورت فشار شما بر پدال گاز منجر به شتاب گرفتن خودرو نخواهد شد. این اتفاق در سرعتهای بالا که گشتاور بیشتری در کلاچ می بایست انتقال پیدا کند بیشتر رخ می دهد.
  • گیر کردن دنده در گیربکس اتوماتیک سوناتا: اگر هنگامی که می خواهید وضعیت دنده را عوض کنید دنده به سختی از وضعیت قبلی خود خارج می شود در اضطلاح گفته می شود که دنده گیربکس اتوماتیک سوناتا گیر می کند. این گیر کردن هر با چند بار تلاش رفع می گردد اما بهتر است این وضعیت را به اطلاع تعمیرکار متخصص گیربکس اتوماتیک سوناتا برسانید تا گیربکس را مورد بازبینی قرار دهد.
  • در رفتن اهرم دنده در گیربکس اتوماتیک سوناتا: حالت عکس گیر کردن دنده در گیربکس اتوماتیک سوناتا در رفتن اهرم دنده می باشد. اگر خود به خود اهرم دنده از موقعیتی که در آن قرار دارد خارج شود ممکن است سیستم روغن گیربکس اتوماتیک سوناتا ایراد پیدا کرده باشد و باید تا قبل از تشدید ایراد مذکور نسبت به عیب یابی گیربکس اتوماتیک سوناتا اقدام شود.
  • دمای بیش از حد گیربکس اتوماتیک سوناتا: در صورتی که در بازدید دوره ای گیربکس اتوماتیک سوناتا متوجه دمای بیش از حد گیربکس شدید این مسئله ممکن است نشان دهنده خرابی اویل پمپ یا شیربرقی ها و یا سایش زیاد چرخ دنده ها یا ایراد سیستم خنک کاری باشد. هر یک از این موارد می تواند در صورت عدم رسیدگی خرابی های بیشتری را در گیربکس اتوماتیک سوناتا به همراه داشته باشد.

مزایای تعمیرگاه تخصصی تهران گیربکس

تماس با سرپرست تعمیرگاه: 09122005630

بهترین زمان تعویض روغن گیربکس اتوماتیک سوناتا

چند پارامتر مختلف در مشخص کردن زمان تعویض روغن گیربکس اتوماتیک سوناتا موثر است. اولین پارامتر مسافت طی شده توسط خودرو است. این مسافت به صورت دقیق بنا به مدل دستگاه در کاتالوگ یا دفترچه راهنمای خودرو ثبت شده است و پیشنهاد اولیه کمپانی سازنده می باشد. به طور معمولا بین 50 تا 75 هزار کیلومتر را برای تعویض روغن گیربکس اتوماتیک سوناتا در نظر می گیرند. اما این مسئله به پارامترهای دیگری نیز وابسته است. دومین پارامتر تاثیر گذار مدت زمان استفاده از روغن گیربکس می باشد. این مدت زمان وابسته به مسافت ذکر شده است به عنوان مثال برای 50 هزار کیلومتر 5 سال و برای 75 هزار کیلومتر 7 سال در نظر گرفته می شود. یعنی اگر این مدت را سپری کردید اما مسافت مورد نظر کمپانی طی نشده بود باز هم لازم است روغن گیربکس اتوماتیک سوناتا را تعویض کنید چرا که گذر زمان نیز می تواند کیفیت روغن گیربکس را کاهش دهد.

اما علاوه بر مسافت و مدت زمان استفاده عوامل دیگری نیز ممکن است موجب فساد روغن گیربکس اتوماتیک سوناتا شود. استفاده از خودرو در شرایط سخت می تواند فشار بیشتری بر گیربکس اتوماتیک سوناتا وارد کرده و موجب شود طول عمر روغن گیربکس اتوماتیک سوناتا کاهش یابد. همچنین امکان دارد که خرابی خاصی مانند سایش چرخ دنده ها یا افزایش دمای روغن سبب شود که زودتر از موعد روغن گیربکس اتوماتیک سوناتا فاسد شود. روغن فاسد رنگی متمایل به سیاه دارد. هر چه سیاهی روغن مشهودتر باشد و چسبندگی ان کاهش یافته باشد نشانه کاهش کیفیت روغن گیربکس بوده و در صورتی که در بازدی ظاهری متوجه این کاهش کیفیت شدید باید نسبت به تعویض روغن گیربکس اتوماتیک سوناتا اقدام نمایید.

بهترین زمان تعویض فیلتر روغن گیربکس اتوماتیک سوناتا

اگر به هر دلیلی قصد تعویض روغن گیربکس خود را دارید باید بدانید که در این شرایط فیلتر روغن نیز کارای خود را از دست داده است و تعویض ان نیز ضروری خواهد بود. فیلتر روغن گیربکس اتوماتیک سوناتا قابلیت شستشو و استفاده مجدد ندارد و در صورتی که تعمیرکار چنین پیشنهادی داد باید بدانید با شستشو شاید در هزینه تعویض فیلتر روغن صرفه جویی کرده باشید اما اگر روزنه های فیلتر گیربکس اتوماتیک سوناتا گشاد شوند یا آسیب ببینند گردش ذرات براده در داخل گیربکس را سبب شده و ممکن است خطرات بسیار پر هزینه ای را در پی داشته باشد.

بازدید دوره ای گیربکس اتوماتیک سوناتا

موارد بازدید دوره ای در دو دسته طبقه بندی می شود. دسته اول مواردی هستند که در زمان موتور گرم و در حالت روشن بودن خودرو تست می شوند. از جمله این موارد می توان به چک کردن نشتی روغن گیربکس اتوماتیک سوناتا یا دمای روغن گیربکس و لرزش و صدای گیربکس اشاره کرد. دسته دوم مواردی هستند که زمانی که گیربکس سرد شده است و با موتور خاموش می بایست مورد بررسی قرار گیرند. از ان جمله می توان به سطح روغن گیربکس و کیفیت روغن و همچنین شل بودن اتصالات اشاره کرد.

بهتر است ماهی یک بار به تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتوماتیک سوناتا مراجعه کنید و برای اطمینان بیشتر از تعمیرکار بخواهید گیربکس اتوماتیک سوناتا شما را مورد بازدید قرار دهد اما اگر فرصت این کار را دارید حداقل هر بار که تصمیم می گیرد روغن موتور را عوض کنید از تعمیرکار خواهید این موارد را نیز چک کند تا در صورت بروز مشکل در گیربکس اتوماتیک سوناتا قبل از خرابی های پر هزینه مطلع شوید و نسبت به رفع عیب اقدام نمایید.

هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک سوناتا

هزینه تعمیر کردن گیربکس سوناتا

برای اینکه بدانید هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک سوناتا چقدر می شود بهتر است خودرو را به تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتوماتیک سوناتا منتقل کرده تا تعمیرکاران حرفه ای تهران گیربکس خودرو را مورد بازرسی و کارشناسی دقیق قرار دهند و قطعات نیازمد تعمیر یا تعویض را شناسایی نمایند. با این اقدام می توان هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک سوناتا را به درستی تشخیص داد. اما اگر دقیقا می دانید که چه قطعه ای از گیربکس اتوماتیک سوناتا می بایست تعویض شود می توانید با یکی از شماره های مندرج در سایت تهران گیربکس تماس گرفته و با مشاوره فنی با کارشناس متخصص گیربکس اتوماتیک سوناتا از هزینه تعمیر ان مطلع شوید.

جدول هزینه تعمیر گیربکس سوناتا:

عنوانهزینه تعمیر گیربکس سوناتا
تعمیر کامل موتور سوناتا25 میلیون تومان
پیاده و سوار کردن موتور و متعلقات جهت تعویض واشر سرسیلندر7 میلیون تومان
هزینه تعمیر زوزه کشیدن گیربکس سوناتا4.1 میلیون تومان
باز و بستن سینی و کارتل و تعویض اویل پمپ4.3 میلیون تومان
هزینه تعمیر گاز هرز خوردن گیربکس سوناتا3 میلیون تومان
هزینه تعمیر تقه زدن گیربکس اتومات3 میلیون تومان
تعویض واشر درب سوپاپ1 میلیون تومان
هزینه تعمیر خلاص شدن دنده گیربکس اتوماتیک3.5 میلیون تومان
هزینه تعمیر گیر کردن دنده در حالت P4 میلیون تومان
تعویض عملگرهای سر میل سوپاپ4 میلیون تومان
هزینه تعمیر در رفتن دنده گیربکس سوناتا2.9 میلیون تومان
هزینه تعویض روغن گیربکس سوناتا2.2 میلیون تومان
هزینه تعمیر توربین گیربکس اتوماتیک2 میلیون تومان
سرویس یا تعویض شیر های OCV900 هزار تومان
هزینه تعمیر ساعت گیربکس سوناتا2.4 میلیون تومان
تعویض واتر پمپ و باز و بستن تسمه تایم4 میلیون تومان

استعلام هزینه تعمیر: 09122005630

راه اندازی اضطراری گیربکس اتوماتیک سوناتا

در صورتی که در حین حرکت در جاده و خارج از شهر گیربکس اتوماتیک سوناتا شما از کار بیافتد و دسترسی به تعمیرکار حرفه ای گیربکس اتوماتیک سوناتا نداشته باشید می توانید با به کار بستن چند راهکار ساده برخی ایرادات را رفع نمایید. البته حتی اگر با این روش ایراد گیربکس اتوماتیک سوناتا مرتفع شد نیز به خاطر داشته باشید که بهتر است برای اطمینان بیشتر به تعمیرگاه مراجعه کنید تا گیربکس اتوماتیک سوناتا شما را چک کنند.

  • بست باتری را بردارید. قبل از اینکار دنده را در حالت خلاص قرار دهید و تا پایان فرایند در همین وضعیت قرار داشته باشد.
  • بدون فشردن پدال گاز خودرو را روشن کنید.
  • پس از سی ثانیه خودرو را خاموش کنید و سوییچ را چند ثانیه ای کامل ببندید.
  • عملیات روشن و خاموش کردن خودرو را سه مرتبه تکرار کنید تا حافظه موقت برنامه کامپیوتری گیربکس اتوماتیک سوناتا به خوبی تنظیم شود.
  • خودرو را روشن کنید و به آهستگی پدال گاز را فشار دهید. اگر مشکلی پیش نیامد دنده را در وضعیت مورد نظر قرار داده و حرکت کنید.
  • به خاطر داشته باشید که اگر حرکت خودرو با صدا یا لرزش زیاد گیربکس اتوماتیک سوناتا همراه است بهتر است بر گیربکس فشار وارد نکرده با جرثقیل خودرو را به تعمیرگاه مجاز گیربکس اتوماتیک سوناتا منتقل کنید.

سوالات متداول گیربکس اتوماتیک سوناتا

چه نوع سرویسهای دوره ای برای نگهداری گیربکس اتوماتیک سوناتا در نظر گرفته می شود؟

مجموع سوریسهای نگهداری گیربکس اتوماتیک سوناتا در دفترچه راهنما بنا به مدل خودرو ذکر شده اما به طور معمول می توان به تعویض روغن و فیلتر روغن و بازدید دوره ای اشاره کرد.

چرا روغن گیربکس اتوماتیک سوناتا می بایست تعویض شود؟

روغن گیربکس اتوماتیک سوناتا در طول زمان و با کارکرد مداوم کیفیت خود را از دست می دهد و بهتر است نسبت به تعویض ان در دوره های مشخص شده اقدام نمایید.

آیا روغن دیگر گیربکسهای اتوماتیک حتی گیربکس های هیبریدی نیز مانند گیربکس اتوماتیک سوناتا نیاز به تعویض شدن دارند؟

هر جا که احتمال کاهش کیفیت روغن گیربکس مطرح باشد بحث تعویض روغن نیز مطرح است. در سایر انواع گیربکس اتوماتیک نیز مانند گیربکس اتوماتیک سوناتا می بایست در دوره های خاص روغن گیربکس تعویض شود.

خلاصی خود به خودی در گیربکس اتوماتیک سوناتا چه دلایلی می تواند داشته باشد؟

خرابی اهرم دنده یا خرابی کلاچ یا ایراد در سیستم روغن می تواند به خلاصی خود به خودی در گیربکس اتوماتیک سوناتا منجر گردد.

گاز هرز خوردن در گیربکس اتوماتیک سوناتا چه دلیل خاصی دارد؟

اگر در سرعتهای بالا گیربکس اتوماتیک سوناتا شما گاز هرز می خورد این ایراد به کلاچ خودرو مربوط است اما اگر همواره با این ایراد مواجه هستید ممکن است سیستم روغن نیز به ایراد برخورده باشد.

گیر کردن دنده گیربکس اتوماتیک سوناتا در حالت پارک چه ربطی به سیستم برقی خودرو دارد؟

البته همواره گیر کردن دنده گیربکس اتوماتیک سوناتا در حالت پارک مربوط به سیستم برقی نیست اما با توجه به استفاده از شیر برقی ها در گیربکس اتوماتیک سوناتا این احتمال هست که ایراد سیستم برقی به گیر کردن در ددنده پارک منجر شود.

تقه زدن گیربکس اتوماتیک سوناتا چقدر خطرناک است؟

اگر گیربکس اتوماتیک سوناتا دچار ایراد تقه زدن شده است ممکن است قطعه در داخل گیربکس دچار شکستگی شده باشد در این صورت خطرات زیادی چرخ دنده های ثابت و متحرک را تهدید می کند.

مهمترین عاملی که سبب لرزش گیربکس اتوماتیک سوناتا چیست؟

لرزش گیربکس اتوماتیک سوناتا معمولا یا به علت خرابی بلبرینگ و یا شل بودن اتصالات رخ می دهد.

زوزه کشیدن در گیربکس اتوماتیک سوناتا در چه شرایطی طبیعی و در چه شرایطی غیر طبیعی است؟

در شاریط سخت جاده ای یعنی حرکت با بار زیاد و سرعت بالا در شیب تند که فشار زیادی بر گیربکس اتوماتیک سوناتا وارد می اید زوزه کشیدن اگر خفیف و ناچیز باشد قابل چشم پوشی است. اما اگر این صدا تغییر کند یا در شرایط عادی نیز شنیده شود غیر طبیعی بوده و گیربکس اتوماتیک سوناتا شما نیاز به تعمیر دارد.

حالت اضطراری دنده سه در گیربکس اتوماتیک سوناتا در چه شرایطی نیاز به تعمیر دارد؟

حالت اضطراری دنده سه در گیربکس اتوماتیک سوناتا به حالتی گفته می شود که گیربکس خودرو دردنده سه قفل می شود و امکان جا به جایی خودرو وجود دارد. در این شرایط باید طبق راهکارهای بخش تعمیر اضطراری گیربکس اتوماتیک سوناتا عمل کرد و اگر مشکل رفع نشد باید به تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتوماتیک سوناتا مراجعه کنید.

تماس با متخصص تعمیرات: 09122005630

مقالات مرتبط:

تعمیر گیربکس آزرا

تعمیر گیربکس توسان

تعمیر گیربکس سانتافه

میلاد سرلک

میلاد سرلک هستم. مهندسی مکانیک خوندم و بیش از 16 سال سابقه تعمیر گیربکس خودرو دارم. 10 سالی هست که به صورت تخصصی تعمیر گیربکس اتوماتیک انواع خودروهای خارجی و ایرانی رو انجام میدم. هدفم اینه که تمامی تجارب شخصی، اطلاعات فنی و نکات مهم انواع گیربکس های اتوماتیک رو اینجا با شما به اشتراک بگذارم

دیدگاهتان را بنویسید