تعمیر گیربکس میتسوبیشی

بدون شک میتسوبیشی را می توان یکی از بهترین کمپانی های خودروسازی در سطح جهان دانست. این کمپانی اولین بار در سال ۱۸۷۰ میلادی در ژاپن تاسیس و فعالیت اصلی آن از سال ۱۹۱۷ با جنگ جهانی دوم شروع شد. بازاریابی و صادرات خودروهای این برند در سال‌های ۱۹۷۳ تا ۷۹ افزایش پیدا کرد و به این ترتیب میتسوبیشی توانست محصولات تولیدی خود را به بازارهای اروپا و دیگر کشورهای جهان صادر کند. امروزه این برند بیش از ۷ مدل خودرو را تولید کرده است که در سطح بین‌المللی وجود دارد و توانسته اند سهم زیادی از بازار فروش جهانی را به خود اختصاص دادند.

 از جمله محصولات وارد شده این برند به ایران شامل پاجرو، ASX  ، لنسر ۱۶۰۰، لنسر ،۱۸۰۰ اوتلندر، میراژ، اوتلندر هیبریدی را نام برد. میتسوبیشی در ساخت این خودروها از متریال با کیفیت و فناوری های روز دنیا استفاده کرده و ایمنی بالایی را ایجاد کرده است. به این ترتیب توانسته محبوبیت بالایی را در میان کاربران کسب کند.

 گیربکس به کار رفته در محصولات میتسوبیشی از نوع CVT است که استفاده از این مدل در میان کمپانی های خودروسازی به شدت در حال فراگیر شدن است؛ زیرا دارای مزایای زیادی است و برای مالکان خودرو بسیار مفید و کاربردی می باشد. در این مطلب قصد داریم تعمیر گیربکس میتسوبیشی را مورد بررسی و نکات لازم و مرتبط با آن را خدمتتان ذکر کنیم. تا پایان همراه ما باشید.

تعمیر گیربکس میتسوبیشی

همانطور که در بالا ذکر کردیم میتسوبیشی از جعبه دنده اتوماتیک CVT در محصولات جدید و مدرن خود استفاده کرده است. CVT نوعی جعبه دنده اتوماتیک تک سرعته است که در انواع مختلفی از محصولات میتسوبیشی مورد استفاده قرار گرفته است. دیگر خودروسازی هایی که از این گیربکس استفاده می ‌کنند عبارتند از: نیسان، هوندا، تویوتا و ….

جعبه دنده CVT از جهاتی مشابه جعبه دنده معمولی است. این در حالی است که مدل اتوماتیک فاقد کلاچ است و به علاوه مصرف سوخت بیشتری نسبت به مدل‌های دستی دارد و از طرفی مصرف گیربکس CVT با مصرف گیربکس اتوماتیک تفاوت زیادی ندارد.

 اکثر رانندگان با تعویض دنده نرم مواجه نیستند، اما در خودروهای میتسوبیشی مجهزبه CVT ، عمل تعویض دنده به نرمی صورت می گیرد و راننده تنها شتاب گرفتن خودرو را احساس می ‌کنند.
 از جمله دیگر مزیت های جعبه دنده اتوماتیک میتسوبیشی می ‌توان به کاهش ذرات آلاینده، کاهش مصرف سوخت، کارکرد موتور در دما و دور موتور پایینتر، افت توان کمتر و برخورداری از شتاب بیشتر را ذکر کرد. اما این قطعه معایبی نیز دارد که یکی از آنها حساسیت بالا و پرهزینه بودن تعمیر آن است.

 با توجه به سنسورهای حساس و عملکرد جعبه دنده الکترومکانیکی که دارد از حساسیت بسیار بالایی برخوردار است و باید توجه زیادی به آن داشته باشید و کوچکترین مشکلات گیربکس خودرویتان را جدی بگیرید و در صدد رفع کردن آنها برایید؛ زیرا با خراب شدن گیربکس، دیگر قسمت های خودرو نیز دچار آسیب خواهند شد و در کل استهلاک آن را به دنبال دارد. در ادامه چندی از علائم خرابی و نیاز به تعمیر گیربکس میتسوبیشی را ذکر می کنیم.

علائم خرابی گیربکس اتوماتیک میتسوبیشی

جعبه دنده اتوماتیک میتسوبیشی از یک سیستم کامپیوتری پیشرفته ساخته شده است و از این رو به مراقبت زیادی نیاز دارد و باید هر چند وقت یکبار جهت انجام سرویس های دوره ای آن اقدام کنید، در غیر این صورت هزینه های تعمیر زیادی را باید متحمل شوید.

 خراب شدن و مشکل پیدا کردن جعبه دنده میتسوبیشی به صورت اخطارهایی ظاهر می‌ شود که باید آنها را جدی بگیرید. موارد زیر می تواند از شایع ترین خطاهای گیربکس میتسوبیشی باشد.

  • سر و صداهای غیر عادی در حالت دنده خلاص خودرو : اگر صدایی شبیه زوزه، کوبش و … را به طور ناگهانی از زیر خودرویتان احساس کردید ممکن است جعبه دنده آن دچار مشکل شده باشد. بلند شدن این صدا های غیرعادی که از علائم خرابی این قطعه است یکی از دلایل آن کاهش سطح روغن گیربکس و از بین رفتن خاصیت محافظتی آن است. در صورت مواجهه با این مشکل باید سریعا به تعمیرگاه گیربکس میتسوبیشی مراجعه کنید تا تعمیرکاران حرفه ای شروع به تعمیر آن کنند.
  • لرزش در جعبه دنده : در سیستم CVT تغییر دنده به راحتی و به صورت روان انجام می گیرد و هیچ گونه لغزش و لرزشی را احساس نخواهید کرد. اما گاهی اوقات این سیستم با مشکل مواجه می شود و به مرور زمان بدتر خواهد شد. به همین دلیل باید در همان ابتدا نسبت به رفع مشکلات آن اقدام کنید.
  • بلند شدن بوی سوختگی : یکی از شایع ترین نشانه های خراب شدن گیربکس اتوماتیک میتسوبیشی بلند شدن بوی سوختگی است که بر اثر داغ شدن بیش از حد روغن گیربکس اتفاق می‌افتد. روغن نقش مهمی را برروی عملکرد کلی جعبه ‌دنده برعهده دارد و در صورت کاهش  میزان آن، توانایی و خاصیت روانکاری کاهش می یابد و به این ترتیب موجب اصطکاک میان قطعات گیربکس خواهد شد و در نهایت خرابی و هزینه‌های بالای تعمیرات گیربکس میتسوبیشی را به دنبال دارد.

هزینه تعمیر گیربکس میتسوبیشی

هزینه تعمیرات گیربکس اتوماتیک میتسوبیشی به عوامل زیادی بستگی دارد و با تعمیر گیربکس دستی متفاوت است. با توجه به اهمیت بالای گیربکس، احتمال نیاز به تعمیر آن وجود دارد و باید هزینه های آن را که شامل سرویس دوره ای و تعمیر آن می‌ شود را پرداخت کنید.

 دقت داشته باشید، در صورتی که خرابی جعبه دنده اتوماتیک میتسوبیشی مربوط به سنسور کامپیوتر آن باشد هزینه کمتری را متحمل خواهید شد. اما اگر خرابی مربوط به چرخ دنده های آن باشد پر هزینه است. در این صورت جهت تخمین میزان هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک میتسوبیشی ابتدا باید توسط تعمیرکاران ارزیابی شود و سپس با توجه به  زمان، وقت و سختی تعمیر آن هزینه را برآورد خواهند کرد.
 از طرف دیگر با توجه به وارداتی بودن این خودرو قطعات آن گران قیمت هستند. اگر به تعویض قطعات نیاز داشته باشد هزینه تعمیر آن بالاتر خواهد رفت.

توصیه می شود چند بار در سال سرویس های دوره ای جعبه دنده خودرو را انجام و وضعیت آن را به دقت بررسی کنید تا در صورت نیاز روغن آن تعویض شود. این کارها از خراب شدن گیربکس جلوگیری میکند و هزینه‌های بالای تعمیر را متحمل نخواهید شد.

 یکی از مراکز تخصصی تعمیر گیربکس اتوماتیک تهران گیربکس است که از تعمیرکارانی ماهر، کاربلد و متخصص تشکیل شده است و قادراند در کمترین زمان ممکن و با به صرفه ترین هزینه، جعبه دنده خودرویتان را تعمیر کنند.
 شیوه کار تعمیرکاران ما در این صورت است که در ابتدا گیربکس را عیب یابی و پس از پیدا کردن مشکلات آن میزان هزینه را به اطلاعتان می رسانند و پس از اعلام رضایت از طرف شما شروع به کار خواهند کرد.

مقالات مرتبط:

تعمیر گیربکس اتوماتیک

تعمیر گیربکس شورلت

تعمیر گیربکس فورد

تعمیر گیربکس فولکس گل

تعمیر گیربکس فولکس واگن

تعمیر گیربکس کاپرا

تعمیر گیربکس کوییک

تعمیر گیربکس لندرور

تعمیر گیربکس مازراتی

تعمیر گیربکس مزدا

تعمیر گیربکس مزدا 3

تعمیر گیربکس هامر

تعمیر گیربکس هوندا

تعمیر گیربکس ولوو

میلاد سرلک

میلاد سرلک هستم. مهندسی مکانیک خوندم و بیش از 16 سال سابقه تعمیر گیربکس خودرو دارم. 10 سالی هست که به صورت تخصصی تعمیر گیربکس اتوماتیک انواع خودروهای خارجی و ایرانی رو انجام میدم. هدفم اینه که تمامی تجارب شخصی، اطلاعات فنی و نکات مهم انواع گیربکس های اتوماتیک رو اینجا با شما به اشتراک بگذارم

دیدگاهتان را بنویسید