گیربکس های cvt به دلایل مختلفی ممکن است دچار خرابی شوند که معمولا با علائمی همراه هستند که پس از مشاهده این علائم نیاز است فورا به تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک مراجعه کنید.
- لرزش چرخ دنده ها
- شنیدن صداهای عجیب از زیر کاپوت
- روشن شدن چراغ هشدار خودرو
- سخت شدن تغییر دنده و یا ماندن خودرو در حالت دنده
- گاز هرز خوردن گیربکس CVT
- تاخیر در تعویض دنده
- شنیدن صدا در هنگام دنده خلاص
- نشت روغن از جعبه دنده و …
امروزه استفاده از گیربکس اتوماتیک CVT در میان کمپانی های خودروسازی رایج شده و در هر خودروی شهری، سواری، هاچ بک و حتی کراس اور مشاهده خواهید کرد.
تعمیر گیربکس cvt تخصص ماست. مرکز تعمیر گیربکس تهران گیربکس با بهره مندی از کادری متخصص و مجرب در کمترین زمان و با به صرفه ترین قیمت مشکلات جعبه دنده خودرویتان را رفع میکند و خودرویی سالم را تحویلتان میدهد.
آدرس ما: تهران، انتهای یادگار امام جنوب، سی متری جی (علی بختیاری)، نرسیده به چراغ قرمز هرمزان (به سمت آیت الله سعیدی) پلاک ۱۹۳، تعمیرگاه تخصصی تهران گیربکس
خدمات و مزایای تهران گیربکس برای تعمیر گیربکس cvt
- عیب یابی رایگان گیربکس cvt
- تعویض روغن و فیلتر گیربکس cvt در سرویس های دوره ای
- تست و معاینه فنی گیربکس cvt به صورت تخصصی
- تعمیر و تعویض گیربکس cvt به صورت پیشرفته
- کاربرد لوازم یدک با کیفیت و اصلی برای گیربکس cvt
- تعمیر تخصصی و حرفه ای گیربکس cvt به همراه گارانتی
در این مطلب قصد داریم مشکلات این قطعه را بررسی و نکات مرتبط با آن را خدمتتان ذکر کنیم.
هزینه تعمیر گیربکس CVT
گیربکس های CVT حساسیت نسبتا بالایی دارند و نیاز به مراقبت زیادی دارند. چنان چه این گیربکس ها به هر دلیلی دچار خرابی شوند متمحل هزینه هایی خواهد شد که به طور قطع نمی توان مبلغ ثابتی برای تعمیر این گیربکس ها در نظر گرفت. بنابراین هزینه تعمیر گیربکس cvt می تواند با توجه به نوع خودرویی که در آن استفاده می شود و میزان خرابی که دارد متغیر باشد.
استعلام هزینه تعمیر: 09122005630
گیربکس اتوماتیک cvt
برای اولین بار لئوناردو داوینچی بود که ایده ساخت جعبه دنده cvt را مطرح کرد و نخستین طراحی دستی از یک سیستم انتقال نیرو با ضریب تغییر را در سال ۱۴۹۰ انجام داد و پس از آن شرکت خودروسازی داف برای اولین بار از آن در خودروهای خود استفاده کرد. در واقع مهندس هلندی هاب فن دورن، جعبه دنده cvt که امروزه مورد استفاده قرار می گیرد را طراحی کرد .
cvt که به سیستم انتقال قدرت متغیر پیوسته شناخته شده است یکی از انواع گیربکس های اتوماتیک است که به وسیله دو فولی که با یک تسمه یا زنجیر به هم متصل شده اند قابلیت تولید بی نهایت ضریب دنده پیوسته را ممکن میسازد. با استفاده از این جعبه دنده در خودرویتان دیگر هیچ تعویض دنده ای وجود ندارد اما بی نهایت ضریب دنده برای انتقال قدرت تولیدی موتور به چرخ های جلوی خودرو وجود دارد و یکی از دلایل بالا بودن هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک همین پیچیدگی های آن است.
در گیربکس اتوماتیک CVT به جای چرخ دنده ها از دو فولی مخروطی استفاده شده است که یکی از فولی های مخروطی نیروی تولیدی موتور را دریافت و از طریق تسمه به پولی خروجی جعبه دنده انتقال خواهد داد. به نوعی نقش محرک را داشته و نیروی موتور را منتقل می کند. فولی دیگر متحرک است که نیرو را به چرخ ها انتقال میدهد. این جعبه دنده ساختاری پیچیده و حساس دارد که باید به خوبی از آن مراقبت کنید؛ زیرا اگر یکی از قطعات آن آسیب ببیند موجب مشکل پیدا کردن کل گیربکس در دراز مدت خواهد شد. به همین دلیل نباید نسبت به مشکلات آن بی توجه باشید، باید در اسرع وقت آنها را رفع کنید.
مزایای گیربکس CVT
عمل تعویض دنده در cvt نسبت به دیگر گیربکس های اتوماتیک به نرمی صورت می گیرد، به نحوی که راننده صرفاً با شتاب گرفتن خودرو آن را احساس میکند . CVT خرابی کمتر موتور و انتقال بهتر گشتاور تولیدی پیشرانه را سبب می شود. این در حالی است که در تعویض سریع دنده ها و مجزا بودن آنها باعث میشود که موتور در صورت تغییرات سرعت، بهینه عمل کند. به علاوه جعبه دنده CVT رادمان و عملکرد بهتری دارد و موجب کاهش ذرات آلاینده و مصرف سوخت خواهد شد.
علائم هشدار دهنده خرابی گیربکس CVT
اطلاع پیدا کردن از علائم گیربکس CVT می تواند به شما کمک کند که در زمان مناسب و قبل از، خرابی گیربکس اتوماتیک و یا مشکل پیدا کردن سیستم خودرو به یک تعمیرگاه گیربکس CVT مراجعه کنید و تعمیر این قطعه مهم از خودرویتان را به دست تعمیرکاران متخصص بسپارید. بنابراین آشنایی با این علایم بسیار مهم است و باید حتما خطاهای هر چند کوچک جعبه دنده را جدی بگیرید و در اولین فرصت به تعمیرگاه مراجعه کنید .
این علایم شامل :
- لرزش چرخ دنده ها: گاهی اوقات خرابی برخی از قطعات از جمله بلبرینگ ها و پولی های گیربکس باعث لرزش چرخ دنده ها در گیربکس خواهد شد.
- روشن شدن چراغ هشدار خودرو: ظاهر شدن علامت چراغ چک گیربکس روی صفحه داشبورد می تواند دلیل بر خرابی گیربکس باشد که در صورت مشاهده آن راننده باید فورا به تعمیرگاه جهت رفع مشکل گیربکس مراجعه کند.
- گاز هرز خوردن گیربکس CVT: ممکن است خودرو به علت نشتی روغن، خرابی ساعت گیربکس و خرابی قطعات دچار مشکل گاز هرز خوردن شود.
- شنیدن صدا در هنگام دنده خلاص: صدا دادن گیربکس بر اثر خرابی بلبرینگ ها و سایش قطعاتی مثل تسمه و پولی به وجود می آید که لازم است توسط تعمیرکار بررسی شود.
- نشت روغن جعبه دنده: گرمای بیش از اندازه می تواند یکی از دلایل نشتی روغن گیربکس باشد اما دلایل دیگری از جمله نشت مبدل گشتاور، خرابی لوله های انتقال و … نیز می تواند باعث این مشکل شوند.
تماس با سرپرست تعمیرگاه: 09122005630
تعمیر گیربکس CVT
تعمیر گیربکس اتوماتیک CVT از کارهای تخصصی در حوزه تعمیر خودرو به حساب میآید که کار هرکسی نیست و به دانش و تجربه بالایی نیاز دارد، از این رو پیدا کردن یک تعمیرگاه تخصصی و کاربلد در این زمینه که مورد تایید باشد و بتواند در سرویس های دوره ای و یا تعمیر، باکیفیت و به صرفه عمل کند در اولویت است.
تهران گیربکس که از تعمیرگاه های تخصصی تعمیر جعبه دنده انواع خودروهای داخلی و خارجی در تهران است، تعمیر انواع گیربکس های اتوماتیک CVT ،DCT ،AMT، و … را تحت پوشش خود قرار می دهد. تمامی تعمیرات این مرکز با ضمانت ارائه می شوند و نیازی نیست در این باره نگران باشید.
با وجود اینکه رانندگی با جعبه دنده اتوماتیک نسبت به دستی راحت تر است، اما مدل اتوماتیک به دلیل بهره مندی از ساختار هیدرومکانیکی حساسیت بیشتری دارد که همین موضوع مستلزم انجام سرویس های دوره ای منظم و مراقبت بیشتر از آن است. همان طور که می دانید جعبه دنده های اتوماتیک انواع مختلفی دارند به همین دلیل باید تعمیرگاهی را انتخاب کنید که از دانش لازم جهت تعمیر انواع مختلف آنها برخوردار باشد. تهران گیربکس یکی از این مراکز قابل اعتماد است که انواع خدمات و تعمیر گیربکس های مختلف را انجام میدهد.
تعویض روغن گیربکس CVT
گیربکس های اتوماتیک باید حتماً روغن کاری شوند. با تعویض به موقع روغن CVT عمر قطعات آن افزایش می یابد. دلیل این امر هم کاهش اصطکاک میان آنهاست. با روانکاری قطعات، سر و صدای آنها کمتر شده و دمای گیربکس نیز به کاهش پیدا میکند.
دقت داشته باشید که در صورت استفاده از بهترین روغن گیربکس هم باز پس از مدتی کارایی خود را از دست می دهد و باید روغن تازه را جایگزین آن کنید. زیرا در طولانی مدت خاصیت خنک کنندگی و روانکاری خود را از دس خواهد داد.
با فرا رسیدن زمان تعویض روغن گیربکس اتوماتیک باید بدون توجه به هزینه تعویض روغن، بلافاصله در صدد عوض کردن آن برایید، زیرا عملکرد مطلوب جعبه دنده به این روغن وابسته است.
قطعات گیربکس در صورت عدم کارکرد مناسب روغن به هم ساییده می شوند و جعبه دنده بیشتر در معرض استهلاک و خرابی قرار می گیرد. زمان تعویض روغن گیربکس اتوماتیک CVT در خودروهای مختلف متفاوت است و باید بر اساس توصیه های داخل دفترچه راهنمای خودرو عمل کنید. اما در کل پس از پیمودن 30 تا 100 هزار کیلومتر لازم است تعویض روغ انجام شود. البته با چک کردن کیفیت آن نیز میتوان به زمان تعویض آن پی برد. دقت داشت باشید که خودتان نمی توانید این کار را انجام دهد زیرا کاملا تخصصی است و باید در تعمیرگاه انجام شود. به علاوه عمل تعویض روغن نیز بهتر است با استفاده از دستگاه های تمام اتوماتیک انجام بگیرد که هیچ روغن کهنه و سوخته ای در داخل جعبه دنده باقی نماند.