تعمیر گیربکس اتوماتیک نیسان بالاترین کیفیت و خدمات
تهران گیربکس به عنوان معتبرترین تعمیرگاه تخصصی در زمینه تعمیر گیربکس اتوماتیک نیسان در تهران مطرح است.
بهترین خدمات تعمیر گیربکس اتومات توسط مکانیک گیربکس اتوماتیک و قطعات با کیفیت در تعمیرگاه تهران گیربکس به همشهریان عزیز ارائه می کند.
جهت عیب یابی رایگان، مشاوره با متخصصین و تعیین هزینه های تعمیر گیربکس نیسان با ما تماس بگیرید.
آدرس ما: تهران، انتهای یادگار امام جنوب، سی متری جی (علی بختیاری)، نرسیده به چراغ قرمز هرمزان (به سمت آیت الله سعیدی) پلاک ۱۹۳، تعمیرگاه تخصصی تهران گیربکس
خدمات و مزایای تهران گیربکس در تعمیر گیربکس اتوماتیک خودروی نیسان
- انجام تعویض روغن و فیلتر گیربکس نیسان در سرویس های دوره ای
- تست و معاینه پیشرفته گیربکس نیسان
- استفاده از ابزارهای پیشرفته برای تعمیر و تعویض گیربکس
- عیب یابی رایگان گیربکس نیسان
- تعمیرات حرفه ای گیربکس نیسان به صورت تخصصی با ارائه گارانتی
- فراهم کردن لوازم یدک با کیفیت، اورجینال و به صرفه برای گیربکس نیسان
با محدود کردن دامنه سود و مدیریت هزینه مجموعه تهران گیربکس توانسته حداقل هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک را نیز ضمن ارائه خدمات با کیفیت داشته باشد.
در ادامه به بررسی خودروی نیسان و گیربکس آن، علائم خرابی گیربکس، هزینه تعمیر آن، تعمیرات اضطراری و سرویس های نگهداری از آن می پردازیم.
نشانه های خرابی گیربکس اتوماتیک نیسان
در دستگاه های ساده تر وقتی یک قطعه خرابی می شود ممکن است کارکرد دستگاه با ایراد مواجه شود و سایر قطعات بدون مشکل به کار خود ادامه دهند. اما در گیربکس اتوماتیک نیسان که دستگاهی پیششرفته و پیچیده با قطعات متعدد است کارکرد هر قطعه با کارکرد سایر قطعات وابسته است و خرابی هر قطعه ممکن است به خرابی سایر قطعات منجر شود. به همین دلیل اگر پس از ایجاد یک اشکال کوچک قطعه معیوب تعمیر یا تعویض نگردد سایر قطعات را نیز دچار اشکال خواهد کرد. اما چطور می توان از کوچکترین ایراد و خرابی در گیربکس اتوماتیک نیسان مطلع شد؟ بسیاری از مواقع وجود خرابی در گیربکس اتوماتیک نیسان با نشانه ای هشدار دهنده همراه است. اگر با این نشانه ها آشنایی داشته باشید می توانید با رفع عیب به موقع از تعمیرات پر هزینه گیربکس اتوماتیک نیسان در امان بمانید:
- آلارم چراغ چک گیربکس اتوماتیک نیسان: کمپانی سازنده تا حد امکان سنسورهای را در گیربکس اتوماتیک نیسان نصب کرده تا برخی از این خرابی های کوچک را توسط چراغ چک به راننده اطلاع دهد. هشدار چراغ چک گیربکس اتوماتیک نیسان را جدی بگرید و حتی اگر در زمانهای کوتاه مثلا در ابتدای حرکت آلارم چراغ چک گیربکس خودرو شما اخطار می دهد نسبت به عیب یابی گیربکس اتوماتیک نیسان اقدام کنید.
- گیر کردن دنده در گیربکس اتوماتیک نیسان: گیر کردن دنده در ابتدا به نحوی است که به سختی دنده خودرو تعویض می شود اما اگر به این نشانه هشدار دهنده توجه نکنید در نهایت به قفل شدن گیربکس منجر خواهد شد.
- زوزه کشیدن گیربکس اتوماتیک نیسان: با توجه به طراحی منحصر به فرد گیربکس اتوماتیک نیسان صدای زوزه کشیدن گیربکس اتوماتیک نیسان معمولا در داخل کابین شنیده نمی شود. اگر این این صدا از حالت نرمال بیشتر شود و یا تغییر کند و به شکلی گوش خراش یا آزار دهنده باشد نشانه خرابی یا سایش در چرخ دنده های گیربکس اتوماتیک نیسان بوده و عدم رسیدگی به آن می تواند به مشکلات متعددی منجر گردد.
- در رفتن دنده گیربکس اتوماتیک نیسان: اگر هر چه سعی می کنید دنده را در وضعیت خاصی قرار دهید اهرم دنده خود به خود از وضعیت مورد نظر خارج می شود نشانه هشدار دهنده ای از خرابی سلکتور و یا چرخ دنده های گیربکس اتوماتیک نیسان پیش آمده و باید نسبت به عیب یابی گیربکس اقدام شود.
- بوی سوختگی گیربکس اتوماتیک نیسان: بوی سوختگی در شرایط خیلی حاد ممکن است از کار کردن روغن گیربکس در دمای بالا ناشی شده باشد اما در بسیاری مواقع نیز بوی سوختگی به قطعات برقی مربوط می شود. به طور کلی این ایراد یعنی بوی سوختگی گیربکس اتوماتیک نیسان هر چند بسیار کم رخ می دهد ولی در صورت وجود بسیار خطرناک است.
- تقه زدن گیربکس اتوماتیک نیسان: تقه زدن بر خلاف زوزه کشیدن به وضوح حس می شود و هر راننده ای را نگران می کند. باید دانست اگر به موقع نسبت به عیب یابی گیربکس اتوماتیک نیسان اقدام کنید صدای تقه زدن در اکثر مواقع با کمترین هزینه بر طرف می شود. اما به تاخیر انداختن تعمیر گیربکس ممکن است هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک نیسان را افزایش دهد.
- گاز هرز خوردن گیربکس اتوماتیک نیسان: گاز هرز خودردن در اکثر مواقع به کلاچ مربوط می شود. برای انکه رانندگی بهتری داشته باشید بهتر است کلاچ را تعویض یا تعمیر نمایید. اما اگر ایراد از قطعه دیگری باشد باید هر چه سریعتر نسبت به رفع ایراد اقدام شود.
- عدم کشش مطلوب به خاطر عدم سرویس به موقع
- گیربکس سی وی تی ذاته نسبت به گرما ضعیف است و اقلیم ایران هم گرم است و معمولا یک خنک کن اضافه میشود که این مشکل کمی برطرف شود.
- عدم کشش مطلوب، نرسیدن به سرعت نهایی
- پس زدن در سینه کشی ها
- روشن شدن چراغ سی وی تی
- دمای بالای گیربکس اتوماتیک نیسان: اگر در بازدید ظاهری متوجه دمای بالای گیربکس اتوماتیک نیسان شدید بدانید که این دمای بالا علاوه بر اینکه طول عمر روغن گیربکس اتوماتیک نیسان را کاهش خواهد داد ممکن است به قطعات حساس گیربکس نیز آسیب برساند. علاوه بر این دمای بالا نشانه خرابی در اویل پمپ یا سایش چرخ دنده ها بوده و در کل نشانه هشدار دهنده مهمی محسوب می شود.
تماس با سرپرست تعمیرگاه: 09122005630
نیسان ششمین خودرو ساز جهان
یعنی از معروفترین برندهای خودرو سازی در ژاپن شرکت نیسان موتور کورپوریشن است که در سال 1933 و در بحبوحه جنگ جهانی دوم بنا نهاده شد که البته این شرکت سابقه چند ده ساله در زمینه تولید وسایل نقطه موتوری نیز داشته است. مدل این شرکت که امروزه در ایران موجود هستند بسیار متنوعند اما معروفترین آنها را می توان ماکیسما اتومات و نیسان پاترول در دو مدل 4 سیلندر و 6 سیلندر و نیسان مورانو و نیسان قشقایی و رونیز و پیکاپ دو کابین دانست.
بیشترین نوع گیربکس نصب شده روی این خودرو از نوع CVT است. ماشین هایی مثل مورانو، قشقایی، نیسان جوک، ایکس تریل. به جز ماکسیما که گیربکس از خانواده AT روی آن نصب است بقیه از خانواده سی وی تی است که البته مجموعه تهران گیربکس سابقه زیادی در تعمیر گیربکس ماکسیما و تعمیر گیربکس اتوماتیک اینفینیتی دارد.
تعمیرات اضطراری گیربکس اتوماتیک نیسان
اگری بتوانید به درستی اقدامات مراقبتی و سرویسها ی نگهداری گیربکس اتوماتیک نیسان را به انجام برسانید و به گیربکس اتوماتیک نیسان فشار زیادی وارد نیاید معمولا نیازی به تعمیر گیربکس اتوماتیک نیسان نداشته و مشکلی نباید یش بیاید. اما در هر صورت ممکن است که در شرایطی قرار بگیرید که گیربکس قفل شود و نتوانید خودرو را حرکت دهید. در این شرایط راهکارهایی وجود دارد که می توانند کمک کننده تا به صورت موقت ایراد گیربکس اتوماتیک نیسان برطرف شده و خودرو حرکت کند. به یاد داشته باشید حتی اگر با به کار بستن این راهکارها توانستید خودرو را راه اندازی کنید عیب اصلی گیربکس اتوماتیک نیسان رفع نشده و بهتر است برای عیب یابی به تعمیرگاه تخصصی در مجموعه تهران گیربکس مراجعه نمایید.
- ابتدا خودرو را در وضعیت دنده خلاص قرار دهید. تا انتها فرایند تعمیر اضطراری گیربکس اتوماتیک نیسان در وضعیت دنده خلاص باشد.
- خودرو خود را خاموش کنید. سپس به مدت 5 دقیقه بست باتری را قطع کنید. این کار کمک می کند حافظه موقت کامپیوتر گیربکس اتوماتیک نیسان پاک شود.
- بست باتری را متصل کرده خودرو را بدون فشردن پدال گاز یا دکمه دیگری روشن کنید. در سه دوره سی ثانیه ای خودرو را خاموش و مجددا روشن کنید.
- در نهایت دنده گیربکس اتوماتیک نیسان را در وضعیت دلخواه قرار دهید و به آرامی حرکت نمایید.
همچنین ذکر یک نکته دیگر در اینجا الزمای است که اگر مشاهده کردید گیربکس اتوماتیک نیسان لرزش یا ثدای بسیار غیر عادی دارد از حرکت دادن خودرو اجتناب نموده و خودرو را بلافاصله خاموش کنید چرا که کار کردن در این وضعیت آسیب جدی به گیربکس اتوماتیک نیسان وارد می کند. در شرایط مذکور باید توسط جرثقیل خودرو خود را به تعمیرگاه انتقال دهید.
سرویسهای مراقبتی گیربکس اتوماتیک نیسان
برای انکه گیربکس اتوماتیک نیسان شما سالم کار کند و نیازی به تعمیر گیربکس اتوماتیک نیسان نداشته باشید ضروری است اقداماتی را که در ای بخش ذکر می شود به انجام برسانید. همچنین مطالعه کتابچه راهنمای خودرو نیز که با توجه به مدل خودرو شما اقدامات و سرویسهای نگهداری خاصی را ذکر کرده است کاملا ضروری می باشد.
- بازدید دوره ای گیربکس اتوماتیک نیسان: هر چند برخی از معایب گیربکس اتوماتیک نیسان با بازدید ظاهری قابل تشخیص نیستند اما بسیاری از معایب نیز در یک بازدید ظاهری صحیح مشخص می شوند. برای این کار می بایست خودرو حداقل یک ساعت روشن باشد و گیربکس کاملا گرم باشد سپس به تعمیرگاه مراجعه کنید و از تعمیرکار بخواهید گیربکس اتوماتیک نیسان را از نظر نشتی و لرزش و دمای بدنه چک کند. سپس می توانید خودرو را خاموش کرده سایر موارد مانند سطح روغن و کیفیت روغن گیربکس اتوماتیک نیسان را چک نمایید. اگر فرصت نمی کنید که برای چک کردن گیربکس به تعمیرگان مراجعه نمایید هر زمانی که قصد داشتید روغن موتور خودرو را با توجه به مسافت طی شده تعویض نمایید فرایند بازدید ظاهری گیربکس اتوماتیک نیسان را نیز مانند آنچه در این بخش ذکر شد انجام دهید.
- تعویض روغن گیربکس اتوماتیک نیسان: روغن گیربکس تاثیر زیادی بر عملکرد گیربکس اتوماتیک نیسان دارد. همواره باید از سلامت روغن و مقدار کافی آن مطمئن باشید و در زمانهای مقرر نسبت به تعویض روغن گیربکس اتوماتیک نیسان اقدام شود.
- تعویض فیلتر روغن گیربکس اتوماتیک نیسان: فیلتر روغن کثیفی های احتمالی موجود در گیربکس اتوماتیک نیسان را که همراه با روغن گیربکس ممکن است در قطعات حساس گردش کند جدا می نماید و لذا اگر مشکلی برای فیلتر روغن گیربکس پیش بیاید به صورت بالقوه ممکن است روغن گیربکس اتوماتیک نیسان نیز کثیف مانده و قطعات گیربکس را با مشکل مواجه کند. اگر حتی یه ذره ریز در داخل قطعات حساس گیربکس اتوماتیک نیسان گیر کند در دراز مدت می تواند خرابی های بزرگی را به دنبال داشته باشد.
- تاثیر تغییرات سلیقه ای در گیربکس اتوماتیک نیسان: تغییرات سلیقه ای که برخی رانندگان تمایل دارند انجام دهند اگر خارج از حالت استاندارد باشد می تواند بر قطعات مختلف خودرو فشار وارد کند. به عنوان مثال اگر از لامپهای نئون یا پر مصرف استفاده کنید سیستم برق خودرو به مشکل بر خورده و با توجه به اینکه برقی قطعات برقی در گیربکس مانند شیر برقیها وابسته به سیستم برقی خودرو هستند در کارکرد گیربکس اتوماتیک نیسان نیز ممکن است اختلال ایجاد شود. در این مواقع اگر به تعمیرگاه غیر تخصصی مراجعه کرده باشید نمی توانید مشکلی را در گیربکس پیدا کنید و چه بسا قطعات مختلف گیربکس به بهانه خرابی احتمالی تعویض ود و هزینه بسیار هنگفتی را متحمل شوید و مشکل کماکان حل نگردد در حالی که همه اینها به خاطر استفاده نابجا و تغییرات غیر استاندارد در خودرو بوده است.
- رینگ و لاستیک غیر متعارف و فشار بر گیربکس اتوماتیک نیسان: فشاری که گیربکس تحمل می کند مستقیم به نسبت دور و انتقال نیرو مربوط می شود در شرایط استاندارد گیربکس اتوماتیک نیسان به نحوی طراحی شده که این فشار را به راحتی تحمل نماید اما اگر از رینگ و لاستیک با قدرت خیلی زیاد و یا خیلی کم استفاده نمایید این نسبت دور تغییر کرده و فشاری بیش از فشار طراحی شده بر گیربکس اتوماتیک نیسان اعمال می گردد. در دراز مدت این فشار مضاعف طول عمر گیربکس را کاهش داده و ممکن است قطعات مختلف گیربکس اتوماتیک نیسان دچار خرابی گردند.
- بروزرسانی برنامه کامپیوتری گیربکس اتوماتیک نیسان: برنامه کامیوتری ر نیازی ندارد که مدام بروزرسانی شود اما اگر مشکلی در برنامه مشهاده شود کمپانی سازنده بروزرسانی جدیدی را منتشر می کند که نصب این بروزرسانی می تواند کیفیت عملکرد گیربکس اتوماتیک نیسان را ارتقا بخشد. پس در صورتی که تعمیرکار به شما گفت نسخه جدیدی از برنامه کامپیوتری موجود است از بروزرسانی آن غفلت نکنید.
- رانندگی درست برای سلامت گیربکس اتوماتیک نیسان: اینکه شما چطور از خودرو خود استفاده می کنید مشخص میکند که چه فشاری بر گیربکس اتوماتیک نیسان وارد می آید و طول عمر آن چقدر خواهد بود. مواردی که ممکن است فشار بر گیربکس را تشدید کنند حرکت با سرعت و شتاب زیاد مخصوصا حرکت با تغییرات شتاب و سرعت و گاز و ترمز های مکرر و همچنین حرکت با بار سنگین در جاده های پر پیچ و خم و با شیب تند با سرعت بالا هستند. سعی کنید اگر از جاده نامناسبی عبور می کنید یا بار زیادی در خودرو دارید حدالمقدور با سرعت یکنواخت و آرام حرکت کنید.
- جدی گرفتن نشانه های خرابی گیربکس اتوماتیک نیسان: در بخش بعدی علائم خرابی گیربکس اتوماتیک نیسان را که کارشناسان ما پس از سالها تجربه کسب کرده اند ذکر می کنیم. اگر هر یک از این نشانه ها در خودرو شما ایجاد شد آن نشانه هشدار دهنده را جدی بگیرید و خودرو را برای عیب یابی دقیق به تعمیرگاه مجاز گیربکس اتوماتیک نیسان انتقال دهید.
هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک نیسان
همانطور که گفته شد گیربکس اتوماتیک نیسان دستگاهی حساس و پیشرفته است که از قطعات متعددی تشکیل شده است. هر قطعه ای ممکن است دچار ایراد شده و نیاز به تعمیر یا تعویض داشته باشد. برای مشخص کردن هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک نیسان می بایست ابتدا توسط کارشناس قطعه معیوب شناسایی شده و سپس نحوه تعمیر و یا تعویض آن مشخص شود. با این وجود نیز هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک نیسان تقریبی بوده و ممکن است در حین انجام فرایند تعمیر مشکلات خاصی پیش بیاید یا قطعه معیوب دیگری پیدا شود که این احتمالات در کلیه کارهای فنی طبیعی می باشد. اما اگر عیب گیربکس اتوماتیک نیسان خود را می دانید می توانید به تماس با کارشناسان گیربکس اتوماتیک نیسان در مجموعه تهران گیربکس از به صورت تقریبی از هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک نیسان خود با خبر شوید.
جدول هزینه تعمیر گیربکس نیسان:
عنوان | هزینه تعمیر گیربکس نیسان |
باز و بستن سینی و کارتل و تعویض اویل پمپ | 4.5 میلیون تومان |
پیاده و سوار کردن موتور و متعلقات جهت تعویض واشر سرسیلندر | 7 میلیون تومان |
تعمیر کامل موتور نیسان | 25 میلیون تومان |
هزینه تعمیر خلاص شدن دنده گیربکس نیسان | 3.6 میلیون تومان |
تعویض واشر درب سوپاپ | 1 میلیون تومان |
هزینه تعمیر توربین گیربکس خودرو | 2 میلیون تومان |
هزینه تعمیر زوزه کشیدن گیربکس نیسان | 4.2 میلیون تومان |
سرویس یا تعویض شیر های OCV | 900 هزار تومان |
هزینه تعمیر در رفتن دنده گیربکس اتومات | 3 میلیون تومان |
هزینه تعویض روغن گیربکس نیسان | 2 میلیون تومان |
هزینه تعمیر ساعت گیربکس نیسان | 2.3 میلیون تومان |
تعویض واتر پمپ و باز و بستن تسمه تایم | 4 میلیون تومان |
هزینه تعمیر گاز هرز خوردن گیربکس اتوماتیک | 3 میلیون تومان |
تعویض عملگرهای سر میل سوپاپ | 4 میلیون تومان |
هزینه تعمیر تقه زدن گیربکس خودرو | 3 میلیون تومان |
هزینه تعمیر گیر کردن دنده در حالت P | 3.8 میلیون تومان |
استعلام هزینه تعمیر: 09122005630
زمان تعویض روغن گیربکس اتوماتیک نیسان
این که چه زمانی می بایست نسبت به تعویض روغن گیربکس اتوماتیک نیسان خود اقدام کنید به نحوه ها مختلف قابل محاسبه است. نخست مسافت طی شده است. میزان مسافت مورد نیاز برای تعویض روغن بر اساس مدل خودرو در دفترچه راهنما ذکر شده اما به طور متوسط بی 50 تا 75 هزار کیلومتر در نظر گرفته می شود. این مسافت البته به شرایط استفاده و نوع روغنی که به کار می برید نیز وابسته است. تهران گیربکس به شما پیشنهاد می کند که همواره از روغنی با مشخصات مورد نظر کمپانی سازنده گیربکس اتوماتیک نیسان استفاده کنید که هم دوره تعویض مناسبی دارد و هم با شرایط طراحی گیربکس اتوماتیک نیسان همخوانی بیشتری دارد.
نحوه دیگر سررسید زمان تعویض بر اساس مدت استفاده تعریف می شود. به عنوان مثال اگر گیربکس اتوماتیک نیسان شما هر 50 هزار کیلومتر نیاز به تعویض روغن دارد این مسافت معادل 4 سال تلقی می شود یعی اگر چهار سال از روغن گیربکس اتوماتیک نیسان استفاده کرده اید حتی اگر مسافت مورد نظر نیز طی نشده باشد دیگر زمان تعویض روغن فرا رسیده است.
شرایط دیگری که تعویض روغن گیربکس اتوماتیک نیسان را ضروری می کند فاسد شدن روغن است. به هر دلیلی که در بازدید دوره ای مشخص شود روغن گیربکس اتوماتیک نیسان فاسد شده و کیفیت خود را از دست داده است لازم است تعویض گردد. روغن سالم گیربکس به رنگ قرمز روشن است و لزجت مناسبی دارد. هر چه کیفیت روغن پایینتر امده باشد رنگ آن به سمت سیاه متمال می شود و لزجت ان نیز کاهش می یابد. بدین ترتیب روغن کاملا سیاه و بدون لزجت هیچ کارایی نداشته و بدون توجه به مدت یا مسافت مورد استفاده باید عوض گردد.
زمان تعویض فیلتر روغن گیربکس اتوماتیک نیسان
فیلتر روغن گیربکس اتوماتیک نیسان یک قطعه مصرفی است و قابل بازیابی با روشهایی مانند شستشو یا باد گرفتن نیست. زمان تعویض آن نیز مستقیما به تعویض روغن وابسته بوده کارشناسان با تجربه تهران گیربکس به شما پیشنهاد میکنند اگر میخواهد روغن گیربکس خودرو شما همواره تمیز باشد هر بار که روغن گیربکس اتوماتیک نیسان به هر علتی تعویض شد در همان زمان فیلتر روغن گیربکس را ننیز عوض کنید.
سوالات متداول گیربکس اتوماتیک نیسان
حالت اضطراری دنده سه در گیربکس اتوماتیک نیسان به چه وضعیتی گفته می شود؟
در شرایطی که گیربکس اتوماتیک نیسان شما کاملا قفل شود و در وضعیت دنده سه باقی بماند حالت اضطراری دنده سه پیش امده و ممکن است بتوانید با راهکارهای ارائه شده در بخش تعمیر اضطراری این ایرادرا به صورت موقت برطرف کنید اما مراجعه به تعمیرگاه برای رفع عیب اصولی الزامی ست.
لرزش گیربکس اتوماتیک نیسان به چه دلایلی می تواند رخ دهد؟
هر گونه نامیزانی در قطعات متحرک گیربکس اتوماتیک نیسان منجر به لرزش اضافه می شوند. البته احتمال دارد اتصالات گیربکس اتوماتیک نیسان شل شده باشند.
زوزه کشیدن در گیربکس اتوماتیک نیسان چقدر طبیعی است؟
اگر در شرایط دشوار جاده ای مانند هنگامی که با بار زیاد و سرعت بالا در جاده ای با شیب تند حرکت می کنید صدای بسیار خفیف زوزه کشیدن از گیربکس اتوماتیک نیسان خود شنیدید این صدا می تواند طبیعی تلقی شود اما در غیر این صورت هر گونه صدای زوزه گیربکس نشانه ای هشدار دهنده از خرابی قطعات داخلی گیربکس اتوماتیک نیسان به شمار می رود.
گاز هرز خوردن گیربکس اتوماتیک نیسان چه دلیل می تواند داشته باشد؟
متداولترین دلیل برای گاز هرز خوردن گیربکس اتوماتیک نیسان کلاچ است. مخصوصا اگر در سرعتهای بالای 70 مشکل گاز هرز خوردن مشاهده می شود معمولا تنها باید به تعمیر کلاچ اندیشید.
تقه زدن گیربکس اتوماتیک نیسان چقدر می تواند خطرناک باشد؟
بسته به اینکه صدای تقه زدن مربوط به خرابی چه قطعه ای باشد میزان جدی بودن آسیب مشخص می شود. به طور کلی اگر تقه زدن با علامت هشدار دهنده دیگری مانند لرزش گیربکس اتوماتیک نیسان یا روشن شدن چراغ چک گیربکس همراه باشد می تواند خطر بیشتری داشته باشد.
چطور می توان ایراد قفل شدن دنده گیربکس اتوماتیک نیسان در حالت پارک را برطرف نمود؟
در برخی مواقع قفل شدن گیربکس اتوماتیک نیسان در دنده پارک به سیستم ترمز و یا سیستم برقی خودرو مربوط بوده و تنها در تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتوماتیک نیسان برطرف می شود اما گاهی اوقات با انجام اقدامات تعمیر اضطراری می توان ایراد مذکور را رفع نمود.
آیا روغن گیربکس اتوماتیک نیسان باید به صورت دوره ای عوض شود؟
در انواع مختلف مدلهای گیربکس اتوماتیک نیسان در مسافتهای 50 تا 70 هزار کیلومتری و یا فواصل 4 تا 6 سال می بایست روغن گیربکس اتوماتیک نیسان تعویض شود.
آیا گیربکس های هیبردی نیز نیاز به تعویض روغن مانند گیربکس اتوماتیک نیسان دارند؟
انواع مختلف گیربکس های اتوماتیک امروزی در صروتی که روغن آنها بیش از حد کثیف شده باشد یا لزجت خود را از دست داده باشند نیاز به تعویض روغن فوری دارند.
سرویسهای نگهداری مهم در گیربکس اتوماتیک نیسان چه مواردی را شامل می شوند؟
اهم سرویسهای نگهداری مانند تعویض روغن گیربکس و تعویص فیلتر روغن گیربکس و بازدی ظاهری در این مقاله شرح داده شد.
خلاصی خود به خودی دنده در گیربکس اتوماتیک نیسان به چه علت رخ می دهد؟
خرابی کلاچ یا اشکال در سیستم روغن ممکن است به این ایراد منجر شود.
تماس با متخصص تعمیرات: 09122005630
مقالات مرتبط: