تعمیر گیربکس لکسوس

تعمیرگاه تخصصی گیربکس لکسوس

تعمیر گیربکس لکسوس با توجه به حساسیت بالایی که این گیربکس دارد حتما می بایست توسط تعمیرکاری که آموزشهای لازم در زمینه تعمیر گیربکس اتوماتیک لکسوس را دیده است به انجام برسد. تعمیرگاه تهران گیربکس با استفاده از نیروهای اموزش دیده و قطعات باکیفیت بهترین تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک در تهران است که تمامی خدمات تعمیر گیربکس را به همشهریان عزیز ارائه می نماید.

لکسوس خودرو لوکس ژاپنی

این خودرو ژاپنی که در اصل در امریکا تولید می شود شاخه ای از شرکت تویوتا است که وظیفه تولید خودروهای لوکس را بر عهده دارد. لکسوس در سال 1989 توسط ایجی تویودا مدیرعامل وقت تویوتا راه اندازی شده است. مهمترین مدلهای لکسوس در بازار ایران شامل این خودروها هستند؛ کسوس IS300، لکسوس GS460، لکسوس ES350 3500، لکسوس RX350 فیس لیفت، لکسوس CT200h، لکسوس GS25، لکسوس NX300h و…

تعمیرات اضطراری گیربکس لکسوس

اگر دسترسی به تعمیرکار حرفه ای گیربکس اتوماتیک لکسوس ندارید ولی گیربکس خودرو شما از کار افتاده است ممکن است بتوانید با یک فرایند ساده مشکل گیربکس اتوماتیک لکسوس خود را حل نموده و خودرو را مجددا راه اندازی کنید. این فرایند به دو نوع تقسیم. می شود. نوع اول مربوط به مشکلاتی است که به تنظیمات گیربکس اتوماتیک لکسوس و برنامه کامپیوتری ان مربوط است که از مشکلات شایعی است که در مراجعه برای تعمیر گیربکس تویوتا و لکسوس با آن مواجه می شویم. علی الخصوص در مواقعی که به تازگی گیربکس اتوماتیک لکسوس خود را تعمیر کرده اید ممکن است تنظیمات آن بهم خودره باشد. در این حالت به نحو زیر باید عمل کرد:

  • خودرو را در وضعیت دنده خلاص قرار دهید و از فشردن پدال گاز در تمام مراحل فرایند تعمیر اضطراری خودداری نمایید.
  • بست باتری را بردارید و بین 3 تا 5 دقیقه بعد بست باتری را مجددا متصل نمایید.
  • سه مرتبه خودرو را روشن و خاموش کنید هر بار روشن یا خاموش کردن خودرو می بایست سی ثانیه به طول بیانجامد. با این کار تنظیمات اولیه به درستی در کامپیوتر ذخیره می شود.
  • حال خودرو را روشن کنید دنده را در وضعیت دلخواه قرار داده و حرکت کنید.
  • به یاد داشته باشید اگر پس از تعمیرات اضطراری خودرو حرکت کرد اما صدای گوش خراش یا لرزش شدید گیربکس اتوماتیک لکسوس را حس کردید از ادامه حرکت منصرف شده و از جرثقیل برای انتقال لکسوس خود به تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتوماتیک لکسوس استفاده کنید.

حالت دوم زمانی رخ می دهد که به دلیل دمای بالا ممکن است گیربکس اتوماتیک لکسوس گیرپاژ کرده باشد. راننده با توجه به وضعیت خودرو می تواند متوجه شود که این اتفاق به علت فشار زیاد بر گیربکس اتوماتیک لکسوس و دمای بالای آن بوده است. در این شرایط خیلی رساده خودرو را به مدت دو ساعت خاموش کنید تا گیربکس اتوماتیک لکسوس به دمای محیط برسد در مناطق سردسیر یک ساعت خاموش کردن خودرو نیز کفایت خواهد کرد.

روغن گیربکس اتوماتیک لکسوس

در گیربکس اتوماتیک لکسوس قطعات محترک بسیاری مانند چرخ دنده ها وجود دارند که فشار زیادی را برای انتقال قدرت موتور به چرخها تحمل می کنند. برای جلوگیری از سایش بین این چرخ دنده ها وجود روغن مناسب و با کیفیت ضروری خواهد بود. از سوی دیگر روغن گیربکس اتوماتیک لکسوس وظیفه خنک کاری چرخ دنده ها را نیز بر عهده دارد. همچنین برخی عملیات در گیربکس اتوماتیک لکسوس توسط فشار روغن انجام می شود و لذا روغن گیربکس اتوماتیک لکسوس به صورت مستقیم در عملکرد گیربکس موثر خواهد بود. این وظایف نشان می دهند که روغن گیربکس چه نقش پر رنگی در عملکرد و کارایی گیربکس اتوماتیک لکسوس دارد. حال اگر این روغن به موقع تعویض نشود کارایی خود را از دست داده و نمی تواند وظایف خود را به درستی به انجام برساند. در این شرایط نه تنها عملکرد گیربکس اتوماتیک لکسوس دچار اختلال می شود بلکه ممکن است به قطعات داحلی گیربکس نیز آسیب جدی وارد آید. به همین دلیل توصیه می شود روغن گیربکس اتوماتیک لکسوس بدون تاخیر در زمان معین به انجام برسد.

دوره تعویض روغن گیربکس اتوماتیک لکسوس

هر چند در دفترچه راهنمای خودرو شما دوره مشخصی برای تعویض روغن گیربکس اتوماتیک در نظر گرفته شده اما باید دانست که این دوره زمانی ممکن است کوتاه تر از چیزی باشد که به نظر می رسد. به عنوان مثال اگر در دفترچه راهنما 50 هزار کیلومتر مسافت برای تعویض روغن گیربکس اتوماتیک لکسوس در نظر گرفته شده باشد این مسافت بازه زمانی نیز دارد و اگر 5 سال از تعویض روغن گیربکس شما گذشته باشد بدون توجه به مسافت طی شده باید روغن گیربکس اتوماتیک لکسوس تعویض شود.

همچنین عواملی مانند شرایط کاری و فشار بر گیربکس اتوماتیک لکسوس و یا کار در دمای بالا و رانندگی پر فشار و یا خرابی ها و تعمیرات خاص می تواند این دوره زمانی را کاهش دهند. همچنین اگر از روغن با کیفیت و اصلی استفاده نکرده باشید ممکن است این دوره بسیار کوتاه تر از ان چیزی باشد که در نظر گرفته اید.

بهترین راه برای تشخیص زمان تعویض روغن چک کردن کیفیت آن است. در بازدیدهای دوره ای گیربکس اتوماتیک لکسوس بهتر است کیفیت روغن گیربکس چک شود. روغن سالم و با کیفیت روغنی است که چسبندگی خود را از دست نداده باشد. همچنین رنگ روغن سالم قرمز روشن است. اما روغن فاسد رنگ سیاه داشته و اگر مقدار از ان را بین دو انگشت خود تست کنید خواهید دید که چسبندگی چندانی ندارد. البته بهتر است تشخیص کیفیت روغن گیربکس اتوماتیک لکسوس توسط تعمیرکار با تجربه به انجام برسد.

فیلتر روغن گیربکس اتوماتیک لکسوس

در طول چند سالی که از روغن گیربکس اتوماتیک لکسوس استفاده می کنید ممکن است به علتی مانند سایش قطعات یا خرابی برخی قطعات دیگر ذرات ریز براده در داخل گیربکس اتوماتیک لکسوس ایجاد شود این ذرات ممکن است داخل روغن شده و با گردش در بین قطعات حساس گیربکس اتوماتیک لکسوس مشکلاتی را بوجود بیاورند. برای پیشگیری از این مشکلات در ورودی اویل پمپ گیربکس اتوماتیک لکسوس یک دستگاه فیلتر روغن نصب شده است. این فیلتر نیز به مرور زمان و با تمیز کردن روغن دچار گرفتگی شده و می تواند با ایجاد افت فشار در گیربکس اتوماتیک لکسوس مشکلاتی را به همراه اورد. برای جلوگیری از این مشکلات بهتر است در هر بار تعویض روغن گیربکس اتوماتیک لکسوس فیلتر روغن گیربکس نیز با فیلتر اصلی و با کیفیت تعویض شود.

هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک لکسوس

قطعات مختلفی در داخل گیربکس اتوماتیک لکسوس وجود دارند که گذر زمان و کارکرد بالا ممکن است به خرابی هر یک از این قطعات منجر شود. اینکه چه قطعه ای خراب شده و این خرابی دقیقا به چه میزانی باشد در نهایت مشخص خواهد کرد که هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک لکسوس چه میزان خواهد بود. برای اطلاع از هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک لکسوس خود می بایست خودرو را به تعمیرگاه تهران گیربکس انتقال داده و از کارشناس بخواهید گیربکس اتوماتیک لکسوس را با دقت عیب یابی و بررسی نماید. البته اگر قبلا عیب یابی گیربکس اتوماتیک لکسوس انجام شده باشد و می دانید که چه تعمیری قرار است روی گیربکس اتوماتیک لکسوس شما انجام شود می توانید با تماس با یکی از شماره های مندرج در سایت تهران گیربکس از هزینه تعمیر گیربکس خود مطلع شوید.

روش افزایش طول عمر گیربکس اتوماتیک لکسوس

گیربکس اتوماتیک لکسوس نیز مانند دیگر دستگاه های پیشرفته اگر به موقع سرویسهای دوره ای تعمیر و نگهداری آن انجام شود و به خوبی از گیربکس مراقبت شود طول عمر طولانی تری خواهد داشت. برای افزایش طول عمر گیربکس اتوماتیک لکسوس خود بهتر است اقدامات زیر را به موقع و درست به انجام برسانید:

  • تعویض روغن گیربکس اتوماتیک لکسوس: بسته به مدل خدرو در دفترچه راهنما مسافت و مدت زمان خاصی برای تعویض روغن در نظر گرفته شده است. به طور معمول هر 55 هزار کیلومتر یا هر 5 سال را در نظر گرفته و در صورتی که روغن زودتر از این زمان فاسد شود در فاصله کوتاه تر می بایست نسبت به تعویض روغن گیربکس اتوماتیک لکسوس اقدام شود.
  • رانندگی صحیح جهت مراقبت از گیربکس اتوماتیک لکسوس: رانندگی شما به طول عمر موتور گیربکس جلوبندی و دیگر اجزای خودرو اثر مستقیم می گذارد. بهترین نحوه رانندگی با سرعت یکنواخت و فشار کم بر گیربکس اتوماتیک لکسوس خواهد بود. همچنین در نظر داشته باشید اگر بار زیادی در خودرو وجود دارد حرکت باسرعتهای بالا در جاده های پر پیچ و خم و سربالایی های تند می تواند فشار زیادی بر گیربکس اتوماتیک لکسوس شما وارد آورد.
  • توجه به علامتهای هشدار دهنده گیربکس اتوماتیک لکسوس: اگر هر یک از علامتهای هشدار دهنده در گیربکس اتوماتیک لکسوس رخ دهد این علامتها می تواند از خرابی های بزرگ در آینده نزدیک خبر دهد. لذا بهتر است تا حصول نتیجه نسبت به عیب یابی و تعمیر گیربکس اتوماتیک لکسوس خود پیگیری نمایید.
  • فیلتر روغن گیربکس اتوماتیک لکسوس: بدون توجه به کیلومتر طی شده یا زمان استفاده از فیلتر روغن می بایست فیلتر روغن گیربکس لکسوس را در هر نوبت تعویض روغن گیربکس تعویض کرد.
  • بازدید دوره ای گیربکس اتوماتیک لکسوس: برخی معایب در گیربکس اتوماتیک لکسوس وجود دارند که به علت ایزوله بودن کابین ممکن است شما در داخل کابین متوجه آن نشوید. بازدید دوره ای این امکان را فراهم می اورد که از بسیاری از این معایب مطلع شوید. مواردی که در بازدید دوره ای می بایست چک شوند به ترتیب نشتی روغن، دمای گیربکس، لرزش، شل بودن اتصالات، کیفیت روغن و سطح روغن گیربکس اتوماتیک لکسوس می باشد. البته برخی از این موارد مانند دما و لرزش می بایست در حالت موتور روشن و برخی دیگر در حالت موتور خاموش به انجام برسند. حداقل دوره بازدید گیربکس اتوماتیک لکسوس اگر فرصت مراجعه ماهانه به تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتوماتیک لکسوس را ندارید در هر دوره تعویض روغن موتور خودرو می باشد.
  • بکسل کردن و فشار بر گیربکس اتوماتیک لکسوس: اگر خودرو سنگینی را توسط خودرو سواری لکسوس خود بکسل کنید فشاری بیش از فشار استاندارد طراحی بر گیربکس اتوماتیک لکسوس وارد خواهد آمد. البته گیربکس این خودرو توانایی تحمل این فشار را دارد اما توصیه می شود حتی اگر ناچار به بکسل کردن خودروهای سنگین شدید حدالمقدور با سرعت پایین و با کمترین تغییرات سرعت حرکت کنید.

علامتهای هشدار دهنده گیربکس اتوماتیک لکسوس

منظور از علامتهای هشدار دهنده در گیربکس اتوماتیک لکسوس نشانه هایی است که ناشی از یک خرابی کوچک هستند و راننده متوجه آنها می شود اما اگر به موقع نسبت به رفع این مشکلات عکس العمل نشان ندهد ممکن است این خرابیها افزایش یافته و به زودی به تعمیراتی پر هزینه و زمانبر منتهی شود. اهم نشانه های هشدار دهنده به شرح زیر هستند:

  • چراغ چک گیربکس اتوماتیکلکسوس: چراغ چک بنا به طراحی کمپانی سازنده در مواقع خاصی روشن می شود. با بررسی دقیق توسط کارشناس تعمیر گیربکس اتوماتیک لکسوس مشخص خواهد شد که ایراد دقیقا به کدام قطعه مربوط می شود. پیشنهاد می شود حتی اگر چراغ چک گیربکس اتوماتیک لکسوس شما به صوت کوتاه مدت روشن شده و سپس خود به خود خاموش شده است باز هم برای اطمینان به تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتوماتیک لکسوس مراجعه کرده و گیربکس را مورد بازبینی قرار دهید. خود به خود خاموش شدن چراغ چک گیربکس به معنی خود به خود بر طرف شدن ایراد نیست بلکه نشانه آشکار نشدن ایراد است.
  • لرزش گیربکس اتوماتیکلکسوس: لرزش گیربکس مخصوصا اگر به اندازه ای باشد که در داخل کابین خودرو حس شود می تواند بسیار خطرناک باشد. این لرزش ممکن است به گیرپاژ کامل و قفل شدن گیربکس لکسوس منجر شود و بهتر است تا قبل از وقوع این وضعیت ایراد اصلی را پیدا و رفع نمایید.
  • زوزه کشیدن گیربکس اتوماتیکلکسوس: یک راننده با تجربه صدا و لرزش خودرو خود را به خوبی می شناسد و در صورتی که تغییری در صدای زوزه کشیدن گیربکس اتوماتیک لکسوس ایجاد شود متوجه می گردد. هر چه زودتر متوجه این صدا شوید و به آن رسیدگی کنید آسیب کمتری متوجه گیربکس اتوماتیک لکسوس شما خواهد شد.
  • تقه زدن گیربکس اتوماتیکلکسوس: تقه زدن بر خلاف زوزه کشیدن به صورت یک صدای یک نواخت نیست بلکه به صورت صدای منقطع و پشت سر هم است که گاهی ممکن است با لرزش گیربکس اتوماتیک لکسوس نیز همراه باشد و یا بدون لرزش باشد.
  • دمای بیش از حد گیربکس اتوماتیکلکسوس: اصولا سایش بین قطعات متحرک در گیربکس اتوماتیک لکسوس ممکن است به تولید صدا یا لرزش منتهی شود اما گاهی نیز صدا و لرزش خاصی از گیربکس حس نمی شود اما دمای ان به شکل محسوسی بالا می رود. در صورتی که دمای گیربکس اتوماتیک لکسوس از حد مجاز بالاتر رود می تواند نشانه ای از سایش چرخ دنده ها یا اعمال فشار زیاد بر گیربکس اتوماتیک لکسوس باشد.
  • در رفتن دنده گیربکس اتوماتیکلکسوس: گاهی پیش می اید که دنده خود به خود از وضعیت خود خارج می شود در این مواقع راننده بی احتیاط با کمی تلاش دنده را در وضعیت مورد نظر قرار می دهد و به رانندگی خود ادامه می دهد در حالی که راننده محتاط جهت عیب یابی به تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتوماتیک لکسوس مراجعه می کند.
  • گیر کردن دنده گیربکس اتوماتیکلکسوس: در صورتی که اهرم دنده گیربکس اتوماتیک لکسوس شما در وضعیت خاصی گیر می کند و به سختی تغییر وضعیت می دهد تا قبل از این که این گیر کردن دنده به قفل شدن منتهی شود بهتر است گیربکس اتوماتیک لکسوس خود را مورد عیب یابی قرار دهید.
  • گاز هرز خوردن گیربکس اتوماتیکلکسوس: گاز هرز خوردن در مواقعی رخ می دهد که محور انتقال قدرت از موتور به چرخ ها در نقطه ای قطع می شود به طور معمول می توان این مسئله را به خرابی کلاچ مربوط دانست.

سوالات متداول گیربکس اتوماتیک لکسوس

زوزه کشیدن گیربکس اتوماتیک لکسوس به چه دلیلی رخ می دهد؟

زوزه کشیدن می توان به سایش چرخ دنده ها مربوط باشد. همین طور احتمال دارد که بلبرینگها خراب شده باشند که در این صورت زوزه کشیدن با صدایی متفاوت به گوش می رسد و برای تعمیرگار حرفه ای گیربکس اتوماتیک لکسوس قابل تشخیص خواهد بود که ایراد از کجاست.

خلاصی گیربکس اتوماتیک لکسوس به چه نحوی برطرف می شود؟

خلاصی گیربکس اتوماتیک لکسوس یعنی اینکه به صورت خود به خود گیربکس خلاص می شود. این وضعیت می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که حتما باید در تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتوماتیک لکسوس بررسی و رفع شود.

گیر کردن دنده در حالت پارک در گیربکس اتوماتیک لکسوس به چه نحوی رفع می شود؟

در برخی مواقع می توان گیر کردن گیربکس اتوماتیک لکسوس در دنده پارک را با خاموش و روشن کردن طبق روشی که در بخش تعمیرات اضطراری گیربکس اتوماتیک لکسوس ذکر شد برطرف نمود.

آیا روغنی که در گیربکس اتوماتیک لکسوس استفاده می شود نیازی به تعویض دارد؟

نه تنها نیاز به تعویض روغن گیربکس اتوماتیک لکسوس وجود دارد بلکه باید دقت نمود که تعویض روغن گیربکس اتوماتیک لکسوس به تاخیر نیافتد و گیربکس با روغن فاسد کار نکند.

تقه زدن گیربکس اتوماتیک لکسوس چه دلایلی ممکن است داشته باشد؟

تقه زدن می تواند ناشی از شکستگی یا وجود قطعه ای اضافه در داخل گیربکس اتوماتیک لکسوس باشد و یا اینکه ایرادی در سیستم روغن بوجود امده باشد.

آیا روغنی که در گیربکس هیبریدی به کار گرفته می شود نیز همانند روغن گیربکس اتوماتیک لکسوس در دوره های زمانی مشخص تعویض می شود؟

به صورت کلی هر روغنی در ماشین آلات مختلف امکان فاسد شدن دارد که در این صورت حتما باید تعویض شود تا قطعاتی که از ان روغن استفاده می کنند آسیب جدی نبینند.

دلیل معمول برای گاز هرز خوردن گیربکس اتوماتیک لکسوس چیست؟

گاز هرز خوردن به معنای این است که شما پدال گاز را فشار می دهید اما خودرو گاز نمی خورد و سرعت آن افزایشی پیدا نمی کند. این مهم معمولا به دلیل ایراد در کلاچ رخ می دهد.

هنگامی که وضعیت اضطراری دنده سه گیربکس اتوماتیک لکسوس رخ می دهد چه کاری باید انجام بدهیم؟

در این وضعیت گیربکس خودرو در دنده سه قفل می شود. ممکن است بتوانید با فرایندی که در تعمیرات اضطراری گیربکس اتوماتیک لکسوس بیان شد این ایراد را رفع کنید. در غیر این صورت بهتر است با تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتوماتیک لکسوس یعنی تعمیرگاه تهران گیربکس تماس بگیرید.

برای افزایش طول عمر گیربکس اتوماتیک لکسوس چه سرویسهایی باید انجام شود؟

مهمترین سرویسها مانند تعویض روغن و تعویض فیلتر روغن گیربکس اتوماتیک لکسوس و بازدید دوره ای و نحوه انجام این سرویسها در این مقاله تشریح شده است.

مقالات مرتبط:

سرویس گیربکس اتوماتیک

تعمیر گیربکس نیسان

تعمیر گیربکس هیوندا

دیدگاهتان را بنویسید