تعمیر گیربکس تویوتا کمری

شما در حال مشاهده هستید تعمیر گیربکس تویوتا کمری

تعمیر گیربکس تویوتا کمری

 یکی از مواردی که در رابطه با تعمیر گیربکس تویوتا کمری اهمیت زیادی دارد شناخت کامل از گیربکس آن است. به دلیل ساختار پیچیده که جعبه دنده این مدل خودرو دارد، تعمیر آن کار چندان آسانی نیست و هزینه آن نیز بالا است. به همین دلیل در صورت مشکل داشتن این قطعه از خودرویتان نباید به هر جایی برای تعمیر گیربکس تویوتا مراجعه کنید. زیرا افراد کمی در این زمینه مهارت دارند در غیر اینصورت آسیب بیشتری به جعبه دنده وارد می کنند و هزینه بیشتری را متحمل خواهید شد.

تهران گیربکس با بیش از 20 سال سابقه تعمیر گیربکس اتومات آماده خدمات رسانی می باشد.
آدرس ما: تهران، انتهای یادگار امام جنوب، سی متری جی (علی بختیاری)، نرسیده به چراغ قرمز هرمزان (به سمت آیت الله سعیدی) پلاک ۱۹۳، تعمیرگاه تخصصی تهران گیربکس

مشاوره رایگان: 09122005630

خدمات و مزایای تهران گیربکس برای تعمیر گیربکس تویوتا کمری

  • تعمیرات گیربکس تویوتا کمری همراه با گارانتی و به صورت تخصصی
  • تعویض روغن و فیلتر گیربکس تویوتا کمری
  • استفاده از دستگاه های پیشرفته برای تعمیر و تعویض گیربکس
  • عیب یابی رایگان گیربکس تویوتا کمری
  • تست گیربکس تویوتا کمری به طور حرفه ای
  • تامین قطعات یدک اورجینال برای گیربکس تویوتا کمری با پایین ترین ترین قیمت
ویدیوی معرفی تهران گیربکس:

در این مقاله به بررسی گیربکس تویوتا کمری و نشانه های خرابی آن می پردازیم.

آشنایی با گیربکس تویوتا کمری

معرفی گیربکس تویوتا کمری

گیربکس مانند پلی میان موتور و چرخ های خودرو عمل می کند و نیروی تولیدی خودرو را به سرعت های مختلف تبدیل می کند و قدرت را از موتور به چرخ های جلو و عقب خودرو انتقال می دهد. تویوتا کمری تا مدل هفت به گیربکس دستی و پس از آن به گیربکس اتوماتیک مجهز شد. این مدل جعبه دنده مزایا و معایب خاص خود را دارد.

 گیربکس دستی تویوتا کمری به عنوان یک گیربکس استاندارد شناخته شده است. کلاچ های آن از نوع خشک اند و با استفاده از نیروی پا باید گرفته شود و تعویض دنده به صورت دستی انجام می گیرد. عمل انتقال نیرو تولیدی موتور به چرخ ها توسط چرخ دنده انجام می ‌گیرد که بر روی دو میله ورودی و خروجی قرار دارند. تویوتا کمری با عرضه خودروهای مجهز به گیربکس اتوماتیک، راحتی راننده و کار بهتر با ماشین را سبب شد.

 اگر در جعبه دنده های معمولی بین سرعت چرخ دنده ها و تغییر دنده هماهنگی لازم به درستی صورت نگیرد به گیربکس فشار وارد می‌ شود و به تعمیر نیز پیدا خواهد کرد.
 اما در جعبه دنده اتوماتیک تویوتا کمری عمل تعویض دنده به صورت اتوماتیک و با یک اهرم و بیشتر فشار دادن گاز در تغییر می‌ کند.

 این دو مدل جعبه دنده در خودروهای تویوتا کمری وظیفه یکسانی دارند ،اما نوع عملکرد آنها متفاوت است. از جمله این تفاوت ها می توان به تفاوت رانندگی، تفاوت در مصرف سوخت، سرعت، تمرکز راننده و … اشاره کرد.

دقت داشته باشید که جعبه دنده دستی تویوتا کمری به دلیل طراحی و عملکرد ساده‌تری که نسبت به مدل اتوماتیک داشته هزینه تعمیر پایین تری دارد. گیربکس های اتوماتیک به دلیل ساختار پیچیده ای که دارند هزینه تعمیر یا تعویض قطعات آن چندین برابر مدل دستی است. همچنین جعبه دنده های دستی تویوتا کمری به دلیل داشتن کلاچ و دیر یا نگرفتن آن توسط راننده زودتر خراب خواهند شد و به تعمیر نیاز پیدا خواهند کرد. اما جعبه دنده اتوماتیک تویوتا کمری به دلیل عدم داشتن کلاچ طول عمر بالاتری دارند. از جمله جعبه دنده اتوماتیک به کار رفته در CVT است.

گیربکس CVT تویوتا کمری

سدان تولیدی شرکت تویوتا همیشه به عنوان قابل اعتماد ترین خودروهای خانوادگی معروف است و توانسته در کشوری مشکل پسند مانند آمریکا کاربران زیادی را به خود جذب کند و در لیست محبوب ترین خودروها قرار بگیرد. تویوتا کمری به دلیل حضور در لیست پرفروش ترین ها توانسته تا ۸ نسل به بازار عرضه شود. ولی در دهه ۸۰ میلادی اولین بار تولید و رونمایی شد. کمری از خودروی ساده به یک سدان زیبا و بی نظیر تبدیل شد.

اولین مدل های تویوتا کمری ظاهری باریک و جمع و جور داشتند که اولین نسخه از آنها در سال 1983 وارد بازار شد. تویوتا توانست این ظاهر باریک کمری را تا ۲۰۰۰ میلادی حفظ کند و آخرین مدل این شکلی کمری در سال ۲۰۰۳ تولید شد. از این مدل به بعد سدان کمری به دان متوسط تقریبا عریض تبدیل شد که استانداردهای جهانی داشت. این مدل خودرو از زمان عرضه تا الان رشد چشمگیری داشته و هنوز هم یکی از بهترین خودروهای هیبریدی در جهان محسوب می‌ شود.

 اولین تا هشتمین نسل از تویوتا کمری با گیربکس یا همان جعبه دنده دستی عرضه شد و از نسل 8 به بعد تدریج تکامل پیدا کرد و از گیربکس اتوماتیک استفاده شد. خودروهای تویوتا کمری در طول زمان تغییرات قابل توجهی داشته اند و ساختار و طراحی آنها تغییر کرده است. هر نسل جدیدی که معرفی شد مشتریان را به خرید مدل جدید تشویق کرد. این خودرو در طول سال ها از کشورهای مختلفی به بازار ایران عرضه و به خودرویی پرطرفدار تبدیل شد.

جعبه دنده CVT اخیرا عنوان محبوب‌ترین جعبه دنده را کسب کرده و در بیشتر خودروهای اتوماتیک تویوتا کمری از آن استفاده شده است. این سیستم انتقال قدرت بر خلاف جعبه دنده معمولی تعداد دنده های ثابتی دارد و در شرایط مناسب امکان تعویض دنده را در سرعت مناسب و در همان زمان فراهم می کند و راننده را محدود نخواهد کرد. قطعاً این مدل جعبه دنده مزیت‌های زیادی دارد که کمپانی تویوتا از آن در محصولات خود استفاده می‌ کند.

 یکی از مزیت‌های گیربکس CVT تویوتا کمری مصرف سوخت بهینه آن است. زیرا دور موتور را بهینه می ‌کند و موجب کاهش مصرف سوخت به میزان قابل توجهی خواهد شد. دومین مزیت نرم بدون حالت تعویض دنده است. در CVT هیچ جا به جایی دستی نخواهید داشت و تعویض دنده با آن بسیار راحت است. در حالیکه همین فرایند در دیگر خودروها با صدا یا تکان همراه است.

خودروهای تویوتا کمری مجهز به CVT با نسبت دنده مناسب به صورت خودکار در همان لحظه حرکت می کند در حالی که این موضوع در خودروی مجهز به جعبه دنده دستی و اتوماتیک معمولی وجود ندارد و تعویض دنده آنها در یک چارچوب مشخص انجام می گیرد.

 اما یکی از معایب جعبه دنده اتوماتیک CVT هزینه بالای تعمیرات آن است. با توجه به اینکه این مدل جعبه دنده در بازار قیمت بالایی دارد تعمیر آن نیز پر هزینه است، زیرا قطعات آن گرانقیمت هستند.

 برای تعمیر گیربکس تویوتا کمری که از نوع CVT است باید دنبال یک تعمیرگاه ماهر و متخصص در این زمینه باشید زیرا CVT قطعه فوق العاده حساسی است و اگربه دست افراد بی تجربه برسد ممکن است آسیب بیشتری به آن وارد کنند. به همین دلیل مراجعه به مرکز تخصصی تعمیر گیربکس اتوماتیک تویوتا کمری امری کاملاً ضروری است.

گیربکس تیپ ترونیک

گیربکس اتوماتیک به کار برده شده در خودروهای تویوتا کمری گیربکس تیپ ترونیک است. یکی از خودروهای تویوتا کمری که از این جعبه دنده بهره می برد GLX بوده که جعبه دنده آن ۵ سرعته است و عملکرد عالی را از خود به نمایش می ‌گذارد. جعبه دنده اتوماتیک تیپ ترونیک عملکردی مشابه جعبه دنده دستی دارد و پروسه تعویض دنده را برای رانندگان بسیار راحت کرده است، با این تفاوت که به راننده این اجازه را می ‌دهد که هنگام رانندگی زودتر از سیستم اتوماتیک دنده را تعویض کنند. در حالت کلی این مدل جعبه دنده از دقت بالا و هوشمندی فوق‌العاده‌ای برخوردار است.

 شایان ذکر است تیپ ترونیک در تعویض دنده ها نسبت به دیگر جعبه دنده های اتوماتیک سرعت و دقت بالا تر و نرم تری داشته و در مقایسه با CVT وزن بیشتری دارد. از طرف دیگر هزینه نگهداری از جعبه دنده اتوماتیک تیپ ترونیک تویوتا کمری بسیار بالا است و حتی بالاتر از .CVT

تیپ ترونیک در مقایسه با CVT پیچیدگی آن چندان بالایی ندارد. این پیچیدگی در هنگام نیاز به تعمیر با مراجعه به تعمیرگاهی که به صورت تخصصی در زمینه تعمیر گیربکس کار می کنند خود را نشان می دهد.

تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک تویوتا کمری

تهران گیربکس یکی از مراکز تخصصی تعمیر و انجام سرویس های دوره ای جعبه دنده تویوتا کمری در تهران است و از افرادی متخصص و ماهر در این زمینه تشکیل شده است که با بهترین و به صرفه ترین قیمت، جعبه دنده خودرویتان را تعمیر می‌ کند. این مرکز با بهره‌مندی از ابزار آلات مدرن و درجه یک در ابتدا مشکل را پیدا و سپس با رضایت شما شروع به تعمیر خواهند کرد. تا جایی که نیاز نباشد قطعات را تعویض نمی کنند و سعی می ‌کنند آنها را تعمیر کنند، به این ترتیب هزینه تعمیر پایین تر خواهد بود. پس می توانید با خیال راحت خودرویتان را به مرکز ما بسپارید تا در اسرع وقت نسبت به عیب یابی و تعمیر آن اقدام کنند.

مزایای تعمیرگاه تخصصی تهران گیربکس

تماس با سرپرست تعمیرگاه: 09122005630

نشانه های خراب شدن گیربکس تویوتا کمری

نشانه های خرابی گیربکس تویوتا کمری

خراب شدن جعبه دنده از جمله مواردی است که مشکلات زیادی را برای افراد به وجود می‌آورد. با انجام سرویس های دوره ای و مراجعه منظم به تعمیرگاه می‌توان جلوی خراب شدن ناگهانی قطعه را بگیرید. این روش یکی از بهترین روش‌های نگهداری از خودرو است.

 اما گاهی اوقات نیز ممکن است بر اثر اتفاقی، جعبه دنده خودرویتان زود خراب شود. با مشاهده علائم خرابی گیربکس با مراجعه به تعمیرگاه مرتبط، جهت رفع آن اقدام کنید. داشتن اطلاعاتی راجع به خرابی جعبه دنده می ‌تواند کمک کننده باشد. برای همین در ادامه قصد داریم برخی از علائم و نشانه های خراب شدن جعبه دنده تویوتا کمری را ذکر کنیم.

  • سر و صدای زیاد: یکی از نشانه های مشکل داشتن گیربکس خودرو سر و صدای اضافی آن است. این صداها در جعبه دنده اتوماتیک بیشتر شبیه ناله، کوبید، زوزه و …. است و در جعبه دنده دستی صداهای مکانیکی و غیر منتظره شنیده می شود. در صورت شنیدن صدای عجیب و غریب و غیر عادی از خودرو به تعمیرگاه مراجعه کنید.
  • اختلال در تعویض دنده: یکی دیگر از نشانه های خرابی جعبه دنده ضعف واکنش است. به راحتی می توانید در جعبه دنده های دستی این مورد را شناسایی کنند. زیرا در هنگام تعویض دنده دور موتور و سرعت متناسب با دنده افزایش نمی یابد. در این هنگام لازم است به تعمیرگاه مراجعه کنید. اما تویوتا کمری هایی که به دنده اتوماتیک مجهز هستند و معمولاً دارای ضعف واکنش هنگام تغییر دنده است.
  • لرزش گیربکس: با توجه به اینکه گیربکس های دستی و اتوماتیک تویوتا کمری علائم و نشانه های خرابی متفاوتی دارد اما ممکن است این علایم در هر دو یکسان باشد مانند تکان خوردن در هنگام تعویض دنده که در هر دو مدل نشانگر وجود مشکل و خراب شدن جعبه دنده خودرو در آن است. به هر حال بهتر است هنگامی که خودرو پس از تعویض دنده حرکت نرم خود را از دست داد به تعمیرگاه تخصصی مراجعه کنید و از بزرگ شدن مشکل جلوگیری نمایید.
  • نشتی روغن گیربکس: یکی دیگر از علایم خراب شدن گیربکس نشت روغن است. در جعبه دنده های دستی و اتوماتیک وجود روغن به میزان مورد نیاز برای حفظ سلامتی و درست کار کردن قطعات آن مهم و ضروری است و به همین دلیل مشاهده یک قطره از این روغن می تواند اثری از مشکل داشتن گیربکس خودرویتان باشد. در این صورت اگر به موقع به آن رسیدگی نکنید می ‌تواند مشکلات بیشتری را به وجود بیاورد.

هزینه تعمیر گیربکس تویوتا کمری

چنان چه هر یک از قطعات به کار رفته در گیربکس تویوتا کمری دچار خرابی شوند برای تعمیر آن با هزینه های متفاوتی روبرو خواهیم شد. تفاوت هزینه ها به دلیل نوع خرابی ای که در قطعه به وجود آمده، مدل و نوع خودرویی که گیربکس در آن به کار رفته است، می باشد. در جدول زیر برخی از هزینه های کلی تعمیر گیربکس تویوتا کمری آورده شده است.

جدول هزینه تعمیر گیربکس تویوتا کمری:

عنوانهزینه تعمیر گیربکس تویوتا کمری
تعمیر کامل موتور تویوتا کمری25 میلیون تومان
هزینه تعمیر توربین گیربکس تویوتا کمری2 میلیون تومان
هزینه تعمیر در رفتن دنده گیربکس اتومات3 میلیون تومان
هزینه تعمیر خلاص شدن دنده گیربکس تویوتا کمری3.7 میلیون تومان
هزینه تعمیر زوزه کشیدن گیربکس تویوتا کمری4.1 میلیون تومان
تعویض واشر درب سوپاپ1 میلیون تومان
هزینه تعمیر تقه زدن گیربکس تویوتا کمری3 میلیون تومان
سرویس یا تعویض شیر های OCV900 هزار تومان
باز و بستن سینی و کارتل و تعویض اویل پمپ4.5 میلیون تومان
هزینه تعمیر ساعت گیربکس اتوماتیک2.4 میلیون تومان
هزینه تعمیر گاز هرز خوردن گیربکس3 میلیون تومان
هزینه تعویض روغن گیربکس اتومات2 میلیون تومان
تعویض عملگرهای سر میل سوپاپ4 میلیون تومان
پیاده و سوار کردن موتور و متعلقات جهت تعویض واشر سرسیلندر6.9 میلیون تومان
هزینه تعمیر گیر کردن دنده در حالت P3.8 میلیون تومان
تعویض واتر پمپ و باز و بستن تسمه تایم4 میلیون تومان

استعلام هزینه تعمیر: 09122005630

مقالات مرتبط:

تعمیر گیربکس تویوتا کرولا

تعمیر گیربکس راوفور

میلاد سرلک

میلاد سرلک هستم. مهندسی مکانیک خوندم و بیش از 16 سال سابقه تعمیر گیربکس خودرو دارم. 10 سالی هست که به صورت تخصصی تعمیر گیربکس اتوماتیک انواع خودروهای خارجی و ایرانی رو انجام میدم. هدفم اینه که تمامی تجارب شخصی، اطلاعات فنی و نکات مهم انواع گیربکس های اتوماتیک رو اینجا با شما به اشتراک بگذارم

این پست دارای 3 دیدگاه است

  1. ارمان

    سلام میتونید گیربکس دستی رو به اتومات تبدیل کنید؟
    کمری ۲۰۰۷ دارم
    و اگه انجام میشه هزینه تقریبیش رو لطفا میگید؟

  2. محمود عباسی

    کمری ۲۰۱۵ مشکل نرفتن از دنده R یه D و خاموش شدن علائم در صفحه کیلومتر شده است، علت چیه؟

    1. میلاد سرلک

      با سلام. جناب عباسی.
      این مورد تک عامل نیست و موارد زیادی میتوانند دخیل باشند. از خرابی سنسورهای تشخیص موقعیت دنده تا اشکالات مربوط به سیستم کامپیوتری و مدیریت گیربکس.
      برای شرح بیشتر و راهنمایی کامل تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید