در صورت بروز علائم زیر در خودرو فورا به تعمیرگاه مراجعه کنید زیرا گیربکس خودروی شما خراب شده است و نیاز به تعمیر تخصصی در تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک دارد.
- هشدار چراغ چک گیربکس
- گاز هرز خوردن خودروی کولئوس
- ضربه زدن گیربکس کولئوس
- صدای غیر عادی شبیه به ناله از گیربکس
- لرزش گیربکس کولئوس حین حرکت
- تقه زدن گیربکس کولئوس
- بوی ناشناخته شبیه به سوختن از گیربکس
- داغ شدن گیربکس خودرو
- گیر کردن یا در رفتن اهرم دنده گیربکس
- کاهش قدرت و سرعت کولئوس
- روغن ریزی و کاهش سطح مایعات
مجموعه تهران گیربکس یک تعمیرگاه تخصصی در زمینه تعمیرات گیربکس اتوماتیک است که بیش از 20 سال سابقه دارد.
جهت عیب یابی رایگان خودروی کولئوس، مشاوره درباره تعمیر گیربکس کولئوس و تعیین هزینه های تعمیر با ما تماس بگیرید.
آدرس ما: تهران، انتهای یادگار امام جنوب، سی متری جی (علی بختیاری)، نرسیده به چراغ قرمز هرمزان (به سمت آیت الله سعیدی) پلاک ۱۹۳، تعمیرگاه تخصصی تهران گیربکس
خدمات و مزایای تهران گیربکس برای تعمیر گیربکس کولئوس
- سرویس های دوره ای گیربکس کولئوس، تعویض روغن و فیلتر
- تست و بررسی فنی گیربکس کولئوس
- کاربرد دستگاه های پیشرفته برای تعمیر و تعویض گیربکس
- عیب یابی رایگان گیربکس کولئوس
- تعمیرات کاملا تخصصی گیربکس کولئوس با ضمانت نامه کتبی
- تامین لوازم یدکی اورجینال برای گیربکس کولئوس با هزینه کم
در این مقاله نحوه صحیح انجام این سرویس ها و به کارگیری بهینه جهت کاهش تعمیر گیربکس کولئوس تشریح گردیده است.
هزینه تعمیر گیربکس اتومات کولئوس
همانطور که گفته شد معایب مختلفی در بخشهای متعدد گیربکس اتومات کولئوس ممکن است روی دهد که هر یک از این معایب نیاز به تعمیر یا تعویض قطعاتی از گیربکس اتومات کولئوس را در خود داشته باشد. هزینه تعمیر گیربکس اتومات کولئوس نیز زمانی دقیقا مشخص خواهد شد که شما دقیقا بدانید چه تعمیراتی می بایست روی گیربکس اتومات کولئوس شما انجام شود. لذا برای مشخص شدن این مورد ضروری است خودرو را به تعمیرگاه تخصصی تهران گیربکس منتقل کرده و پس از کارشناسی دقیق و عیب یابی از هزینه تعمیر گیربکس اتومات کولئوس خود مطلع گردید.
جدول هزینه تعمیر گیربکس کولئوس:
عنوان | هزینه تعمیر گیربکس کولئوس |
تعمیر کامل موتور کولئوس | 25 میلیون تومان |
سرویس یا تعویض شیر های OCV | 900 هزار تومان |
هزینه تعمیر خلاص شدن دنده گیربکس کولئوس | 3.3 میلیون تومان |
پیاده و سوار کردن موتور و متعلقات جهت تعویض واشر سرسیلندر | 7 میلیون تومان |
تعویض واشر درب سوپاپ | 1 میلیون تومان |
هزینه تعویض روغن گیربکس کولئوس | 2 میلیون تومان |
هزینه تعمیر زوزه کشیدن گیربکس کولئوس | 4 میلیون تومان |
باز و بستن سینی و کارتل و تعویض اویل پمپ | 4.5 میلیون تومان |
هزینه تعمیر در رفتن دنده گیربکس کولئوس | 3 میلیون تومان |
هزینه تعمیر گیر کردن دنده در حالت P | 4.2 میلیون تومان |
تعویض عملگرهای سر میل سوپاپ | 4 میلیون تومان |
هزینه تعمیر ساعت گیربکس اتوماتیک | 2.4 میلیون تومان |
هزینه تعمیر توربین گیربکس اتوماتیک | 2 میلیون تومان |
هزینه تعمیر گاز هرز خوردن گیربکس اتوماتیک | 3 میلیون تومان |
هزینه تعمیر تقه زدن گیربکس کولئوس | 3 میلیون تومان |
تعویض واتر پمپ و باز و بستن تسمه تایم | 4 میلیون تومان |
در مجموعه تهران گیربکس بر ااس اصل مشتری مداری همواره سعی بر این بوده که ضمن استفاده از قطعات با کیفیت و اصلی و نیروهای مجرب و کارکشته در زمینه تعمیر گیربکس اتومات کولئوس کمترین هزینه از مشتری دریافت گردد. این مهم با دو فاکتور عیب یابی دقیق و کاهش سطح سود محقق گردیده است.
استعلام هزینه تعمیر: 09122005630
معرفی نسل دوم رنو کولئوس
از زمانی که دوکمپانی بزرگ رنو و نیسان در همدیگر ادغام شده اند می تواند رنو کولئوس را به عنوان یکی از مهمترین خودروهای تولید شده قلمداد کرد. مدلهای موجود کولئوس در بازار ایران به مدلهای 2017 و 2018 محدود می شوند و گیربکسی از نوع سی وی تی دارند. حجم موتور این خودرو 2.5 لیتر بوده و می تواند قدرتی معادل 171 اسب بخار را در شرایطی تولید کند که متوسط مصرف سوخت آن تنها 8. لیتر در هز صد کیلومتر می باشد. همچنن این خودرو با حداکثر گشتاور 233 نیوتن متر می تواند به سرعت 200 کیلومتر در ساعت نیز برسد.
گیربکس اتوماتیک کولئوس
گیربکس اتوماتیک رنو کولئوس از نوع CVT و 6 سرعته می باشد که با عنوان دنده فلتی نیز معروف است. این گیربکس از نسل CVT8 و ساخت شرکت Jatoo می باشد.
مزایا و معایب گیربکس رنو کولئوس: رانندگی با این خودرو بسیار لذت بخش است زیرا تعویض دنده به نرمی صورت می گیرد. این گیربکس استهلاک پایینی دارد در نتیجه مصرف سوخت آن نیز پایین است. گیربک کولئوس شتاب ضعیفی دارد، به تعویض روغن منظم نیاز دارد و قیمت آن بسیار بالا می باشد.
مشکلات رایج گیربکس کولئوس
- صدای زوزه پمپ گیربکس مخصوصا در شتاب گیری در فصل گرما
- روشن شدن چراغ چک خودرو روی صفحه داشبورد
- عدم کشش مطلوب به خاطر ضعیف شدن پمپ و توربین
- گاز هرز خوردن گیربکس هنگام رانندگی
- نوسان دور موتور به خاطر افت فشار روغن یا ضعیف شدن پمپ
- لغزش گیربکس اتوماتیک
نشانه های هشدار دهنده گیربکس کولئوس
گیربکس اتومات کولئوس از قطعات مختلفی تشکیل شده که این قطعات در کنار هم عملکرد گیربکس را سبب می شوند. نکته مهم اینجاست که عملکرد تک تک این قطعات به یکدیگر وابسته است و در صورتی که یکی از قطعات به اشکال بر بخورد ممکن است سایر قطعات را نیز دچار ایراد کند. لذا بسیار ضروری است که در صورت بروز کوچکترین خرابی در یک قطعه گیربکس اتومات کولئوس نسبت به تعمیر ان اقدام کنید. اما سوال اینجاست که چطور می توان متوجه ایرادهای کوچک در گیربکس اتومات کولئوس شد؟ در پاسخ باید گفت که اغلب ایرادات نشانه ای نیز از خود بروز می دهند که راننده دقیق به خوبی می تواند متوجه این ایرادات شده و با عیب یابی و رفع عیب به موقع از تعمیرات پر هزینه پیشگیری کند. مهمترین این نشانه های هشدار دهنده به شرح زیر هستند:
- لرزش گیربکس اتومات کولئوس: یکی از نشانه های مهم در گیربکس اتومات کولئوس لرزش گیربکس است. این لرزش با توجه به توان زیادی که می بایست توسط چرخ دنده های گیربکس منتقل شود می تواند آسیبهای جدی به قطعات مختلف گیربکس اتومات کولئوس وارد آورد و در صورتی که متوجه لرزش گیربکس خودرو خود شدید در اولین فرصت به تعمیرگاه مجاز گیربکس اتومات کولئوس مراجعه نمایید.
- زوزه کشیدن گیربکس اتومات کولئوس: زوزه کشیدن و لرزش در گیربکس معمولا می تواند دلایل مشابهی داشته باشد و در برخی موارد عیب مشخصی هم منجر به زوزه کشیدن و هم لرزش گیربک می شود. با این حال در صورتی که صدای زوزه کشیدن از گیربکس اتومات کولئوس خود می شنوید حتی اگر لرزشی نیز حس نمی کنید و به نظر می رسد که گیربکس خیلی نرم کار می کند اما باید جهت عیب یابی گیربکس اتومات کولئوس خود اقدام کنید.
- تقه زدن گیربکس اتومات کولئوس: از دیگر نشانه های خرابی در گیربکس اتومات کولئوس تقه زدن است. صدای تقه زدن با صدای زوزه کشیدن متفاوت است در واقع زوزه کشیدن صدای ممتد و یک نواخت است اما تقه زدن همانطور که از نامش پیداست صدای منقطع و پشت سرهم می باشد. تقه زدن در برخی مواقع می تواند حتی از زوزه کشیدن و لرزش گیربکس اتومات کولئوس نیز خطرناکتر باشد و نیاز به عیب یابی سریع دارد.
- روشن شدن چراغ چک گیربکس اتومات کولئوس: اگر گیربکس اتومات کولئوس مشکلی کلاسیک و قابل پیش بینی داشته باشد ممکن است سنسورهایی که توسط کمپانی سازنده در نظر گرفته شده این موضوع را با روشن شدن چراغ چک گیربکس به اطلاع راننده برساند. برخی مواقع ممکن است چراغ چک گیربکس اتومات کولئوس برای مدت کوتاهی روشن شده و خود به خود خاموش گردد. در این مواقع نیز نباید گمان کنید که ایراد بوجود آمده خود به خود رفع شده بلکه سنسور به خوبی نمی تواند میزان و نوع ایراد را تشخیص دهد و بهتر است تا قبل از تشدید این ایراد نسبت به عیب یابی و رفع آن عمل کنید.
- بوی سوختگی گیربکس اتومات کولئوس: البته بوی سوختگی گیربکس اتومات کولئوس به ندرت در اتاق خودرو استشمام می گردد اما در صورتی که چنین نشانه ای را مشاهده کردید آگاه باشید که ممکن است قطعات برقی داخل گیربکس اتومات کولئوس آسیب جدی دیده و آمپر بیش از حد استفاده می کنند و حتی خطر آتش سوزی نیز وجود دارد. استشمام بوی سوختگی در گیربکس اتومات کولئوس یکی از خطرناکترین نشانه های هشدار آمیز در این گیربکس به شمار می رود.
- گیر کردن یا در رفتن اهرم دنده گیربکس اتومات کولئوس: اگر اهرم دنده به راحتی تغییر وضعیت نمی دهد یعنی یا در وضعیت قبلی خود گیر می کند و به سختی آزاد می شود و یا اینکه در محل مورد نظر به خوبی قرار نمی گیرد در هر دو صورت ممکن است سلکتور اهرم دنده خرابی شده باشید یا ایرادی در سیستم روغن پیش امده باشد که می بایست هر چه سریعتر جهت رفع آن به تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتومات کولئوس یعنی مجموعه تهران گیربکس مراجعه کنید.
- گاز هرز خوردن گیربکس اتومات کولئوس: یکی دیگر از نشانه های هشدار آمیز گیربکس اتومات کولئوس گاز هرز خوردن است که می تواند نشانه ای برای کاهش سطح روغن یا ساییش بیش از حد کلاچ باشد. معمولا اگر گاز هرز خوردن به گیربکس اتومات کولئوس مربوط باشد این ایراد در سرعتهای محدوده بالای 70 کیلومتر بر ساعت مشاهده می شود.
تماس با سرپرست تعمیرگاه: 09122005630
تعمیر گیربکس کولئوس با قطعات اصلی
تعمیر گیربکس کولئوس در تعمیرگاه تخصصی تهران گیربکس با استفاده از قطعات اصلی انجام می شود. انجام سرویس های نگهداری می تواند هزینه تعمیر گیربکس کولئوس را به حداقل برساند. برای اطلاعات بیشتر توصیه میکنیم مقاله تعمیر گیربکس رنو را مطالعه کنید.
سرویس های نگهداری گیربکس اتومات کولئوس
برخی سرویس های دوره ای وجود دارند که به کار بستن انها می تواند طول عمر گیربکس اتومات کولئوس را افزایش دهد. همچنین توصیه های مهم تعمیرکاران با تجربه گیربکس اتومات کولئوس نیز می تواند به شما در داشتن گیربکسی سالم وکارآمد و کمترین هزینه تعمیر گیربکس اتومات کولئوس کمک کند. در ادامه این موارد تشریح می شود:
- مطالعه دفترچه راهنمای خودروکولئوس: بسته به مدل خودرو ممکن است کمپانی سازنده توصیه های خاصی را برای نگهداری بهتر گیربکس اتومات کولئوس ذکر کرده باشد لذا مطالعه کاتالوگ یا دفترجه راهنمای خودرو ضروری خواهد بود.
- تعویض روغن گیربکس اتومات کولئوس: روغن نقشی حیاتی در گیربکس اتومات کولئوس دارد و تعویض به موقع ان می تواند از تعمیرات پر هزینه پیشگیری کند. به طور معمول مسافتی بین 50 تا 75 هزار کیلومتر را برای تعویض روغن گیربکس اتومات کولئوس در نظر می گیرند. این مسافت با توجه به نحوه رانندگی و کیفیت روغنی که استفاده می کنید می تواند متفاوت باشد. توصیه می شود همیشه از روغن با کیفیت و تعمیرگاه مجاز برای تعویض روغن گیربکس اتومات کولئوس خود استفاده کنید.
- توجه به علائم هشدار دهنده گیربکس اتومات کولئوس: در صورتی که هر یک از نشانه های هشدار دهنده را که در بخش قبل ذکر شد در گیربکس اتومات کولئوس خود ملاحظه کردید هر چه سریعتر به تعمیرگاه مجاز گیربکس اتومات کولئوس مراجعه کنید تا گیربکس خودرو شما توسط کارشناسان آموزش دیده و با تجربه مورد عیب یابی دقیق قرار گیرد.
- تعویض فیلتر روغن گیربکس اتومات کولئوس: همانطور که روغن گیربکس اتومات کولئوس مهم است و در عملکرد گیربکس اتومات کولئوس تاثیر گذار می باشد فیلتر روغن گیربکس نیز در عملکرد صحیح روغن گیربکس موثر خواهد بود. در صورتی که روزنه های فیلتر روغن گیربکس اتومات کولئوس مسدود شده باشد یا آسیب دیده باشد فیلتر روغن دیگر قابل استفاده نیز و حتما باید تعویض گردد و عملیاتی مانند شستشو و باد گرفتن نمی تواند به طور کامل فیلتر روغن را احیا کند. بهترین زمان در شرایط استاندارد برای تعویض فیلتر روغن همان زمان تعویض روغن گیربکس اتومات کولئوس است و دوره یا مسافت خاص دیگری برای آن تعریف نمی شود.
- عدم بکسل کردن دیگر خودروها: کولئوس یک خودرو سواری است و برای بکسل کردن دیگر خودروها طراحی نشده است. البته موتور و گیربکس اتومات کولئوس توان این کار را دارند ولی حدالمقدور بهتر است بکسل کردن توسط جرثقیل به انجام برسد. در شرایط اضطراری توصیه می شود با حداقل سرعت و تغییرات شتاب کمتر حرکت کنید تا استهلاک کمتری برای گیربکس اتومات کولئوس شما بوجود آید.
- تعویض رینگ و لاستیک و تاثیر آن بر گیربکس اتومات کولئوس: انتخاب رینگ و لاستیک های غیر متداول می تواند نسبت انتقال دور موتور به چرخها را از حالات طراحی شده خارج کند. این کار فشار زیادی نیز در دراز مدت بر گیربکس اتومات کولئوس وارد خواهد اورد. لذا توصیه می شود از تغییرات سلیقه ای غیر معمول اجتناب کنید.
- بازدید دوره ای گیربکس اتومات کولئوس: بازدید دوره ای به نحوی به انجام می رسد که معایب بسیار کوچک گیربکس اتومات کولئوس نیز تا قبل از تشدید ان شناسایی و رفع گردند. مهمترین مواردی که در بازدید ظاهری می بایست مورد سنجش قرار بگیرند سطح و کیفیت روغن گیربکس و نشتی احتمالی آن و همچنین دمای بیش از حد و لرزش و صدای گیربکس هستند.
- بهترین رانندگی برای افزایش طول عمر گیربکس اتومات کولئوس: نحوه رانندگی شما تاثیر مستقیمی در طول عمر گیربکس اتومات کولئوس دارد. رانندی با افزایش و کاهش پیاپی سرعت با فشردن پشت سر هم پدالهای گاز و ترمز می تواند استهلاک گیربکس اتومات کولئوس را افزایش دهد. همچنین بهتر است در شرایط سخت یعنی در جاده های پر پیچ و خم و یا جاده هایی با شیب تند و در شرایطی که بار سنگینی داخل خودرو هست تا حد امکان با سرعت کمتری رانندگی کنید تا فشار زیادی بر گیربکس اتومات کولئوس وارد نیاید.
تعمیرات اضطراری گیربکس اتومات کولئوس
در دو حالت شما می توانید به صورت موقت و با انجام فرایند تعمیر اضطراری گیربکس اتومات کولئوس را راه اندازی کنید. حالت اول وضعیتی است که گیربکس اتومات کولئوس از نظر تنظیمی و خطاها کامپیوتر گیربکس دچار ایراد شده است در این وضعیت به شرح زیر عمل کنید:
- خودرو را خاموش کنید بست باتری را بردارید و پنج دقیق صبر کنید.
- بسته باتری را وصل کرده بدون فشردن پدال گاز یا هیچ اهرم یا دکمه دیگری خودرو را روشن کنید. توجه داشته باشید که در این وضعیت گیربکس اتومات کولئوس در حالت دنده خلاص قرار داشته باشد.
- خودرو سی ثانیه در همین حالت نگهدارید و سپس سی ثانیه خاموش کنید و مجددا به مدت سی ثانیه خاموش و روشن کردن خودرو را ادامه داده و پس از مرتبه سوم خودرو را روشن کرده دنده مورد نظر را انتخاب کنید و حرکت نمایید.
وضعیت دوم در شرایطی رخ می دهد که خودرو بیش از حد مجاز داغ شده باشد. حال ممکن است این دمای بیش از به خرابی سیستم خنک کاری خودرو و یا خرابی قطعه ای در داخل خودرو مربوط باشد اما در هر صورت پس از دو ساعت خودرو را روشن کنید و حرکت نماید.
سوالات متداول در خصوص گیربکس اتومات کولئوس
خلاصی خود به خودی دنده گیربکس اتومات کولئوس چطور برطرف می شود؟
خلاصی دنده گیربکس اتومات کولئوس می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که می بایست مورد عیب یابی قرار گرفته و عیب اصلی ان رفع گردد.
آیا اگر به مسافت مورد نظر در دفترچه راهنما نرسیده باشیم نیازی به تعویض روغن گیربکس اتومات کولئوس نیست؟
حتی اگر به مسافت مشخص شده نرسیده باشید نیز ممکن است روغن گیربکس اتومات کولئوس فاسد شود. روغن فاسد به رنگ سیاه بوده و چسبندگی بسیار ناچیزی دارد. اما روغن سالم به رنگ قرمز روشن است و چسبندگی یا لزجت خوبی دارد.
به چه وضعیتی حالت اضطراری دنده سه گیربکس اتومات کولئوس گفته می شود؟
به وضعیت خاصی که به علت ایرادی که در گیربکس وجود دارد به شکل اتوماتیک گیربکس اتومات کولئوس در وضعیت دنده سه قفل می شود وضعیت اضطراری دنده سه می گویند.
اگر دنده گیربکس اتومات کولئوس در وضعیت دنده پارک گیر کرد چه کاری می توانیم انجام دهیم؟
در برخی مواقع که ایراد از تنظیم گیربکس باشد ممکن است بتوانید با بکار بستن اقدامات ذکر شده در بخش تعمیر اضطراری گیربکس اتومات کولئوس مشکل را موقتا رفع کنید تا خودرو به حرکت درآید. در این صورت نباید این ایراد را فراموش کنید و بهتر است برای عیب یابی دقیقتر به تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتومات کولئوس مراجعه کنید.
آیا در خودروهای هیبریدی نیز جهت تعویض روغن گیربکس برنامه خاصی مانند گیربکس اتومات کولئوس وجود دارد؟
همانطور که برای گیربکس اتومات کولئوس برنامه مسافتی 50 تا 75 هزار کیلومتری ذکر شده است برای خودروهای هیبریدی نیز با توجه به اینکه روغن گیربکس انها نیز امکان فاسد شدن دارند نیاز به تعویض روغن وجود دارد و در کاتالوگ آنها این مسئله درج شده است.
تقه زدن گیربکس اتومات کولئوس چه دلیل خاصی دارد؟
دلایل مختلفی ممکن است منجر به تقه زدن گیربکس اتومات کولئوس شوند که از آن جمله می توان به خرابی شیربرقی ها و سوپاپهای روغن اشاره نمود.
لرزش گیربکس اتومات کولئوس در چه شرایطی به شل بودن اتصالات گیربکس مربوط می شود؟
اگر از تعمیرگاه مجاز گیربکس اتومات کولئوس برای تعمیر گیربکس خود استفاده نکرده باشید ممکن است مونتاژ نهایی گیربکس به درستی به انجام نرسیده باشد و عدم رعایت مونتاژ استاندارد به شل بودن اتصالات و لرزش گیربکس منجر شود. لذا اگر مدت کوتاهی پس از تعمیر گیربکس متوجه لرزش ان شدید ممکن است نحوه تعمیر ایراد داشته باشد.
گاز هرز خوردن گیربکس اتومات کولئوس چه ربطی به کاهش سطح روغن دارد؟
در صورتی که سطح روغن گیربکس اتومات کولئوس کاهش یافته باشد فشار کافی پشت کلاچ وجود نخواهد داشت و لذا کلاچ به خوبی درگیر نمی شود و محور انتقال قدرت قطع می گردد. در این مواقع هر قدر پدل گاز را فشار دهید سرعت خودرو افزایش پیدا نخواهد کرد.
سه سرویس اصلی گیربکس اتومات کولئوس کدام هستند؟
تعویض روغن گیربکس و تعویض فیلتر روغن گیربکس و بازدید دوره ای گیربکس از جمله مهمترین سرویسهای گیربکس اتومات کولئوس به شمار می روند.
تماس با متخصص تعمیرات: 09122005630
مقالات مرتبط: